El Tapa a Tapa torna a Sitges

  • Últim cap de setmana per a gaudir el certamen gastronòmic

VilaWeb

Redacció

07.04.2017 - 02:00

Aquest cap de setmana és l’última oportunitat per gaudir del Sitges Tapa a Tapa. La ciutat del Garraf acull aquesta ruta gastronòmica on 34 bars i restaurants ofereixen la seva millor tapa. I com que cap bona tapa no pot anar acompanyada d’una cervesa, Estrella Damm s’erigeix com a padrina de la festa. Damm hi posa la beguda i cada local el menjar, en una oferta de dos euros i mig.

Els assistents no només aporten els seus paladars per a gaudir del tast, també el seu criteri per a decidir la millor tapa d’aquesta edició. Acompanyats de la guia de l’esdeveniment, aquells qui decideixen erigir-se com a jurat poden puntuar les tapes i entrar en el sorteig de tres caps de setmana en tres hotels de Sitges.

La diversitat dels plats va des de la simple hamburguesa fins a d’altres tan elaborats com el ‘Negrito’: un entrepà de calamars estofats amb allioli d’alls escalivats, en un pa de tinta de calamar i reducció de peix. Cal afegir que el ventall de bars i restaurants que s’hi presenten és tan obert que hi caben tan locals populars com ara l’Sport Bar i restaurants que apareixen a la Guia Michelin com ara Casa Hidago.

El guanyador del vot popular podrà participar en el concurs Tapa de l’Any 2017 que també organitza Estrella Damm, i que es farà l’últim dia del Sitges Tapa a Tapa (el diumenge dia 9 d’abril). La seu serà l’Auditori de l’Hotel Melià i el jurat està format per alguns dels gastrònoms més destacats del país: la restauradora Ada Parellada, la sommelier Meritxell Falgueras i el periodista especialitzat en gastronomia Mikel López Iturriaga. L’actor i director de teatre i televisió Quim Masferrer i el xef Nandu Jubany seran els presentadors del concurs.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor