21.04.2017 - 02:00
|
Actualització: 22.04.2017 - 12:54
Amb l’arribada del bon temps s’acaba la temporada de la carxofa, una de les hortalisses protagonistes de l’hivern. I per això el Prat de Llobregat, on la carxofa que s’hi conrea té especial renom, fa l’últim acte de la Festa de la Carxofa. Es tracta d’una mostra de tapes que es fa durant tot el cap de setmana a la plaça de Blanes.
Hi participen tretze restauradors del Prat, implicats en la dinamització gastronòmica de la ciutat, que s’han proposat de sorprendre’ns amb les possibilitats que ofereix aquesta verdura. Per això proposen emprar la carxofa del Prat com a farciment de panets xinesos bao, amb tacos mexicans i acompanyant calamarcets. I aquests tres únicament són alguns exemples de la vintena de tapes que se serviran cada vespre, on hi ha platets protagonitzats per la carxofa i d’altres fets amb l’especialitat de cada restaurador.
I per acomiadar la temporada de la carxofa com cal, a la plaça de Blanes també s’hi faran tot d’activitats. Divendres al vespre hi ha música de banda, dissabte actuacions castelleres, flamenc i música electrònica i diumenge, batucada i rumba.