21.07.2016 - 13:42
BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)
El nou restaurant El Bulli obrirà les portes a finals del 2017 o a començaments del 2018 concebut com un “laboratori d’investigació sobre la innovació”, ha explicat aquest dijous el cuiner Ferran Adrià.
En unes declaracions a Rac 1 recollides per Europa Press, el cuiner ha dit que l’establiment “no serà un restaurant convencional”, i ha definit el nou projecte com el medialab del MIT barrejat amb El Bulli Taller.
“Sempre vam dir que tornàvem. El 30 de juliol farà cinc anys. Torna El Bulli a la cala Montjoi i tornem amb tota la il·lusió amb un projecte increïble”, ha dit.
Serà un laboratori d’investigació sobre la innovació, que es podrà visitar però sense massificació i que s’assemblarà a la casa del pintor Salvador Dalí a Portlligat (Girona).
Segons el cuiner, la missió principal no serà la cuina, sinó les disciplines en què la innovació és important, i tots els processos creatius estaran penjats a Internet, ha garantit.