31.01.2018 - 12:31
|
Actualització: 31.01.2018 - 20:11
El Museu Picasso explorarà l’univers gastronòmic de l’artista amb l’exposició ‘La cuina de Picasso’ que es podrà veure del 25 de maig al 30 de setembre de 2018. A través de 200 obres procedents de diversos museus, institucions i col·leccions privades presentaran l’artista des d’una nova perspectiva.
Així es repassaran els restaurants que van marcar la seva trajectòria o els estris i els ingredients culinaris que són la base de moltes de les seves natures mortes. D’aquesta manera, la cuina i el menjar se situen al nucli de l’univers iconogràfic i sensible de Picasso i s’analitza quin efecte van tenir en el seu procés creatiu.
El cuiner Ferran Adrià col·laborarà amb l’exposició amb un diàleg entre el procés creatiu del pintor i la creació culinària contemporània. El museu també ha presentat la resta d’exposicions d’aquest 2018 amb ‘Picasso descobreix París’, ‘Pablo Picasso i els editors Gustavo Gili’ i ‘Sabartés per Picasso per Sabartés’.