El Museu Picasso descobrirà una nova perspectiva de l’artista amb una exposició sobre el seu vincle amb la gastronomia

  • Ferran Adrià col·laborarà amb la mostra amb un diàleg entre el procés creatiu del pintor i el de la cuina contemporània

VilaWeb

ACN

31.01.2018 - 12:31
Actualització: 31.01.2018 - 20:11

El Museu Picasso explorarà l’univers gastronòmic de l’artista amb l’exposició ‘La cuina de Picasso’ que es podrà veure del 25 de maig al 30 de setembre de 2018. A través de 200 obres procedents de diversos museus, institucions i col·leccions privades presentaran l’artista des d’una nova perspectiva.

Així es repassaran els restaurants que van marcar la seva trajectòria o els estris i els ingredients culinaris que són la base de moltes de les seves natures mortes. D’aquesta manera, la cuina i el menjar se situen al nucli de l’univers iconogràfic i sensible de Picasso i s’analitza quin efecte van tenir en el seu procés creatiu.

El cuiner Ferran Adrià col·laborarà amb l’exposició amb un diàleg entre el procés creatiu del pintor i la creació culinària contemporània. El museu també ha presentat la resta d’exposicions d’aquest 2018 amb ‘Picasso descobreix París’, ‘Pablo Picasso i els editors Gustavo Gili’ i ‘Sabartés per Picasso per Sabartés’.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor