El curs de disseny i restauració de BCD i Plateselector acaba amb vuit nous projectes

  • El curs 'Design the restaurant experience', organitzat per Barcelona Centre de Disseny (BCD) i la plataforma de difusió gastronòmica Plateselector amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, ha acabat la seva primera edició amb la participació de vuit emprenedors que pretenen obrir el seu propi bar o restaurant o donar un impuls al seu negoci a través de l'aplicació del disseny.

VilaWeb
Redacció
20.07.2017 - 14:19

BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

El curs ‘Design the restaurant experience’, organitzat per Barcelona Centre de Disseny (BCD) i la plataforma de difusió gastronòmica Plateselector amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ha acabat la seva primera edició amb la participació de vuit emprenedors que pretenen obrir el seu propi bar o restaurant o donar un impuls al seu negoci a través de l’aplicació del disseny.

Segons ha informat BCD en un comunicat, durant sis mesos, els participants han adquirit coneixements i tècniques sobre com aplicar el disseny i diverses eines que permetin trobar solucions creatives i innovadores.

Els alumnes han adquirit coneixements i tècniques sobre conceptualització de la idea de negoci, ‘branding’, innovació, interiorisme, experiència d’usuari, recursos humans, emprenedoria, gestió interna i estratègia de comunicació, entre altres aspectes.

Així mateix, han conegut l’experiència de professionals consolidats en el sector i han desenvolupat el seu propi projecte amb l’ajuda d’un tutor.

El curs s’ha materialitzat en vuit projectes, entre els quals figuren La Bikineria –una bikineria gourmet localitzada en diferents locals petits–; Sobres Mestres –el 100% del producte cuinat vindrà de les restes no comercialitzades de productors de proximitat–; El Gallinero –oferirà producte de proximitat i la possibilitat d’adoptar una gallina i poder consumir els seus ous–, i Hema –cuina vegetariana, vegana i terapèutica–.

També han sorgit El Caifán –uneix la tapa mediterrània amb la cuina mexicana d’alta qualitat–; Chis Keik –servei d’entrega a domicili o per a restauració especialitzat en pastís de formatge–; 80-20ml –maridatge entre pastisseria i coctelería–, i El Paladar –cuina de diverses parts del món–.

Molts dels projectes presentats tenen previst sortir al mercat durant el segon semestre de l’any, com Chis Keik, 80-20ml, Sobres Mestres, Hema i La Bikineria.

Arran dels resultats d’aquesta primera edició, BCD i Plateselector ja treballen en un nou curs amb la previsió d’incloure nous formats i dinàmiques que contribueixen a potenciar l’emprenedoria en l’àmbit de la restauració de la ciutat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any
Fer-me'n subscriptor