El Barça guanya la Copa contra la Reial Societat amb una gran golejada: 8 a 0

• Abans de començar el partit, les afeccions dels dos equips han fet una gran xiulada contra la reina Letizia, present a la llotja, i l'himne d'Espanya

18.05.2024 - 21:22
Actualització: 18.05.2024 - 21:24

El Barça femení goleja per 8 a 0 la Reial Societat i guanya el tercer títol de la temporada: la Copa. El conjunt blaugrana ha guanyat la seva quarta Copa els cinc últims anys. Les de Giráldez han fet valer el pes de la plantilla i han passat per sobre d’una Reial Societat que només ha pogut aguantar el marcador inicial quatre minuts i quaranta-vuit segons.

El primer gol l’ha marcat Ona Batlle als cinc minuts de partit; als 12 minuts, Salma ha fet el segon a centrada de Mariona des de gairebé la línia de fons. El tercer i el quart els ha anotat Graham Hansen, i el cinquè, altre cop Ona Batlle. A la segona part, Alèxia Putellas ha entrat per a substituir Aitana Bonmatí, que jugarà al partit de la final de Champions contra el Lió el cap de setmana que ve. Mariona Caldentey ha marcat el sisè gol només dos minuts després de començar la segona part. El setè gol l’ha marcat Clàudia Pina i, l’últim, altre cop Mariona Caldentey, que ha estat escollida MVP del partit.