El cuiner Dabiz Muñoz obre al públic el seu primer restaurant a Barcelona

  • Ara fa uns mesos, GoXO va començar a operar però només servint a domicilis · L'establiment és a prop de l'Illa Diagonal

VilaWeb

Redacció

08.10.2021 - 12:18

El cuiner Dabiz Muñoz ha obert el seu primer restaurant a Barcelona, que s’anomena GoXO. L’establiment, dedicat a l’alta cuina casolana, és a l’hotel NH Collection Constanza, prop de l’Illa Diagonal. En un comunicat, el cuiner assegura que preparà “plats creatius, imprevisibles, canalles i amb molt de gust”.

El restaurant, que va començar a operar ara fa uns mesos servint a domicili, està obert al públic des de dimecres. El passat 15 de setembre, Muñoz va ser reconegut com el millor cuiner del món pel The Best Chefs Awards. D’altra banda, el seu principal restaurant, DiverXO, ocupa el vintè lloc en el rànquing de The World‘s 50 Best Restaurants.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor