23.11.2019 - 21:50
Ingredients:
(per a sis persones)
4 llimones
4 ous
300 g de sucre
50 g de Maizena
1 l d’aigua
Elaboració:
Amb un ratllador fi, ratllem les pells de les quatre llimones i les reservem.
Escorrem els suc de les llimones i el reservem.
Posem un litre d’aigua al foc i quan arrenqui el bull hi afegim la ratlladura i el sucre.
Mentrestant, en un bol, hi posem els ous, el suc de la llimona i la Maizena. Ho batem tot.
Una vegada ben batut, ho aboquem dins l’aigua sense deixar de remenar. Amb el primer bull, retirem la crema del foc i continuem remenant, fins que quedi ben fina.
Colem la crema i la col·loquem en copes o bols individuals i els posem a la nevera. Quan la crema sigui freda, ja la podrem servir.
Podem acabar les postres decorant les copes amb un trosset de fruita i una pela de llimona.