Recepta: crema de llimona

  • Ara que tenim tantes llimones al llimoner, fem aquestes postres refrescants

VilaWeb

Neus Cuscó

23.11.2019 - 21:50

Ingredients:
(per a sis persones)
4 llimones
4 ous
300 g de sucre
50 g de Maizena
1 l d’aigua

Elaboració:
Amb un ratllador fi, ratllem les pells de les quatre llimones i les reservem.

Escorrem els suc de les llimones i el reservem.

Posem un litre d’aigua al foc i quan arrenqui el bull hi afegim la ratlladura i el sucre.

Mentrestant, en un bol, hi posem els ous, el suc de la llimona i la Maizena. Ho batem tot.

Una vegada ben batut, ho aboquem dins l’aigua sense deixar de remenar. Amb el primer bull, retirem la crema del foc i continuem remenant, fins que quedi ben fina.

Colem la crema i la col·loquem en copes o bols individuals i els posem a la nevera. Quan la crema sigui freda, ja la podrem servir.

Podem acabar les postres decorant les copes amb un trosset de fruita i una pela de llimona.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor