Conserva de rovellons amb vinagreta

  • Un aperitiu boníssim amb vista als àpats d'aquestes festes de Nadal

VilaWeb
Neus Cuscó
07.12.2019 - 21:50
Actualització: 07.12.2019 - 22:16

Ingredients
(per a 1 kg de rovellons de mida botó)
20 g de sal
1 got de vinagre blanc de xerès
pebre negre en gra
1 cullerada de pebre vermell dolç
2 fulles de llorer
2 grans d’all
oli d’oliva

Elaboració
Rentem els rovellons i els deixem ben nets de sorra.

En una cassola, posem aigua a bullir amb la sal i el llorer. I quan l’aigua trenqui el bull, hi tirem els rovellons. Només s’han d’escaldar. Després els escorrem. Guardem l’aigua de bullir.

Omplim de bolets uns pots nets i esterilitzats. Afegim l’aigua de bullir fins a la meitat de cada pot i també un dit de vinagre, un tros de fulla de llorer, la meitat d’un gra d’all, uns grans de pebre negre i una culleradeta de pebre vermell. Acabem d’omplir els pots amb oli d’oliva.

Tapem els pots molt ben tapats. Si els feu ara, per Nadal us els podreu menjar d’aperitiu.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor