27.01.2018 - 22:00
Elaboració:
—1 làmina de pasta de full
—3 pomes Golden
—melmelada de poma o de taronja
—1 llimona
—una mica de gelatina de poma
Elaboració:
Despleguem la pasta de full i la punxem una mica amb una forquilla.
Pelem les pomes i les tallem a grills prims. Per sobre, hi tirem unes gotes de llimona perquè no s’enfosqueixin.
Untem la pasta de full amb la melmelada. Col·loquem les pomes tallades capiculades.
Preescalfem el forn a 180º i enfornem la coca de 20 a 25 minuts, depenent del forn.
Deixem refredar la coca. Després, la pintem amb gelatina de poma desfeta amb una mica d’aigua per sobre, perquè quedi brillant.
Per fer aquesta coca es pot utilitzar melmelada de molts sabors. A més, si no tenim gelatina, podem fer servir una mica de melmelada rebaixada amb aigua per a acabar la coca.