La cuina de la Neus: Coca de pasta de full amb poma

  • Us oferim una idea fàcil i saborosa del receptari de la Neus Cuscó per a fer unes postres amb poma

VilaWeb

Neus Cuscó

27.01.2018 - 22:00

Elaboració:
—1 làmina de pasta de full
—3 pomes Golden
—melmelada de poma o de taronja
—1 llimona
—una mica de gelatina de poma

Elaboració:
Despleguem la pasta de full i la punxem una mica amb una forquilla.

Pelem les pomes i les tallem a grills prims. Per sobre, hi tirem unes gotes de llimona perquè no s’enfosqueixin.

Untem la pasta de full amb la melmelada. Col·loquem les pomes tallades capiculades.

Preescalfem el forn a 180º i enfornem la coca de 20 a 25 minuts, depenent del forn.

Deixem refredar la coca. Després, la pintem amb gelatina de poma desfeta amb una mica d’aigua per sobre, perquè quedi brillant.

Per fer aquesta coca es pot utilitzar melmelada de molts sabors. A més, si no tenim gelatina, podem fer servir una mica de melmelada rebaixada amb aigua per a acabar la coca.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor