Coca de llardons

  • Una nova recepta de la Cuina de la Neus

VilaWeb
25.03.2016 - 02:00

Ingredients:
(per a 4 persones)
1 paquet de pasta de full rectangular
100 g de llardons
1 ou
pinyons o ametlles filetejades
sucre

Elaboració:
Obrim la pasta de full i l’estirem. En fem dos trossos allargats. Agafem els llardons i els aixefem fins que quedin finets. Posem els llardons per sobre d’un dels trossos de pasta de full. L’altre tros de pasta el posem a sobre. Premem bé la pasta. Fem unstalls petits per tota la vora, perquè quedi tancada i també serveix de decoració. Pintem la pasta amb ou batut i hi posem per sobre els pinyons o les ametlles filetejades. Hi espolsem sucre. Posem la coca al forn, calent a 200° uns 20 minuts, fins que quedi daurada.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

dldtdcdjdvdsdg
301234567891011121314151617181920212223242526272829303112345678910
dldtdcdjdvdsdg
301234567891011121314151617181920212223242526272829303112345678910
Fer-me'n subscriptor