Coca de llardons

  • Una nova recepta de la Cuina de la Neus

VilaWeb

Text

Montserrat Serra

25.03.2016 - 02:00

Ingredients:
(per a 4 persones)
1 paquet de pasta de full rectangular
100 g de llardons
1 ou
pinyons o ametlles filetejades
sucre

Elaboració:
Obrim la pasta de full i l’estirem. En fem dos trossos allargats. Agafem els llardons i els aixefem fins que quedin finets. Posem els llardons per sobre d’un dels trossos de pasta de full. L’altre tros de pasta el posem a sobre. Premem bé la pasta. Fem unstalls petits per tota la vora, perquè quedi tancada i també serveix de decoració. Pintem la pasta amb ou batut i hi posem per sobre els pinyons o les ametlles filetejades. Hi espolsem sucre. Posem la coca al forn, calent a 200° uns 20 minuts, fins que quedi daurada.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor