04.10.2018 - 17:00
|
Actualització: 05.10.2018 - 07:56
Sant Sadurní d’Anoia, capital del cava, rebrà durant tot el cap de setmana gairebé una cinquantena d’elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata. És el Cavatast. Enguany s’hi serviran 42.300 degustacions de cava i 22.000 de gastronòmiques.
La major part dels tasts es faran a la rambla de la Generalitat. Els tiquets, tant per al cava com per a l’oferta gastronòmica, es poden adquirir anticipadament ací o a les taquilles de la fira.
El programa inclou activitats paral·leles, com ara visites al Centre d’Interpretació del Cava – CIC Fassina i a cellers i caves de la vila, tallers infantils de galetes i reciclatge d’ampolles de cava, activitats musicals, exposicions gastronòmiques i fins i tot maridatges literaris de cava i poesia.
Enguany, el Celler de la Fassina de Can Guineu s’ha tornat a convertir en el punt principal d’activitats: de maridatges i tasts tècnics fins a tallers especialitzats i més activitats de promoció.