28.09.2024 - 21:40
|
Actualització: 28.09.2024 - 21:44
Aquesta setmana entrant arribarà a les llibreries l’òpera prima de Magda Minguet (Calafell, 1977), historiadora de l’art i periodista, col·laboradora de la revista Foodie Culture Barcelona i el suplement Criatures del diari Ara: Vermuts i barbuts, que publica la Campana. L’argument: la Gemma està cansada de males cites. Les converses són molt fluixes i a sobre la porten a restaurants nefasts o, encara pitjor, a restaurants de cadena. Això ha de canviar. Per aconseguir-ho, s’inventa una aplicació per a poder triar el plat i no l’home: una aplicació de cites a cegues gastronòmiques. A partir d’ara, si la cita és un desastre, almenys haurà sopat bé.
Llegiu el primer capítol de Vermuts i barbuts, de Magda Minguet (la Campana).
L’editora de la Campana, Mireia Lite, explica:
“No passa gaire sovint un esdeveniment com la publicació de Vermuts i barbuts, una primera novel·la d’una autora estimada i respectada per la comunitat literària en català, amb un llibre tan rodó, divertidíssim i cínic a parts iguals. Aquest és el primer llibre de la Magda Minguet, però intueixo que no serà l’últim, des d’ella fins a l’últim lector s’ho passaran igual de bé entre aquestes pàgines plenes de cites, vermuts, bon menjar i escenes hilarants en què totes i tots ens hi sabrem veure identificats. Aquest és un llibre per a riure i passar-ho bé, que sense saber-ho tots necessitem. Tant de bo les meves cites fossin la meitat de divertides que les que ens narra la Magda!”