15.10.2016 - 02:00
El barri Poble Sec, de Barcelona, acull entre avui i demà, la segona edició del VadeVermut. La Fira del Vermut i de l’Aperitiu s’organitza per fer valdre el caràcter cultural i social del vermut. Durant dos dies, es podran degustar o aprendre a elaborar vermuts, amb diferents aliments i begudes, posant especial atenció als productes de la temporada.
Guia pel món de les combinacions d’aromes i sabors
Una de les activitats principals és una guia de tastos pel món de les combinacions d’aromes i sabor dels diferents tipus de vermuts. L’activitat, que porta el nom de ‘Quin tipus de vermut ets i quin vermut va amb tu’, es disposa a fer tastar un càtering de 5 vermuts per tal que el visitant pugui escollir quin és el que més li agrada. Més cap al migdia s’aprofundirà en la història del vermut, quins són els seus orígens i com és la seva elaboració. Un cop els visitants ja sàpiguen la part teòrica, tindran una nova oportunitat per olorar uns quants tipus d’aquesta beguda, i per últim tastar-los aprenent a valorar-ne la qualitat amb professionals del sector.
Tothom que vulgui podrà comprar productes típics d’aquests àpats, als expositors de les més de 20 marques que es trobaran a l’espai CREC del barri. També s’han organitzat tasts guiats i tallers per als assistents.