Arrenca la gran festa de la gastronomia de Barcelona, el Tast a la Rambla 2022

  • La cuina asturiana i manxega en seran les protagonistes, amb xefs convidats que mostraran les seves creacions al públic

VilaWeb

Redacció

01.06.2022 - 21:40

La Rambla de Barcelona convida a recuperar l’emblemàtic passeig de l’estàtua de Colom fins al Liceu, que habitualment és massificat per turistes, amb motiu del Tast a la Rambla 2022, que es fa entre avui a dilluns, 6 de juny. Serà el darrer certamen que s’hi farà just abans de la reforma del passeig prevista per l’ajuntament.

Durant aquests dies, les propostes de degustació es dividiran en cuina d’autor, tapes, cuina tradicional i pastisseria. Hi participaran gairebé quaranta restaurants, bars i pastisseries barcelonines, que es distribuiran en set espais, on els assistents podran tastar plats a preus populars, fins a cinc euros. Es pagarà amb tokens, una moneda que s’adquirirà a les taquilles, als espais d’Estrella Damm i al celler del Tast.

Entre els plats que es degustaran, hi haurà raviolis farcits d’ànec i bolets amb salsa de foie, de Can Culleres; una torrada de salmó picant, del restaurant la Xuba; canelons de rostit i tòfona, de Gaig Barcelona; croquetes de tomàquet sec i parmesà, del restaurant Moka 1934; i diverses postres del Museu de la Xocolata, la Sant Croi d’Albert Roca i la pastisseria Escribà, entre més.

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb

 

Com a novetat, el Tast a la Rambla ofereix un nou espai on els assistents podran tastar les creacions de diversos xefs, amb el nom Showcooking – gastronomies amb identitat. Enguany, el protagonisme és per a la cuina asturiana i manxega i, per aquest motiu, hi participaran xefs com ara María Busta, de Casa Eutimio, i Lara Rodríguez, del restaurant Kraken.

També es faran tallers amb xefs, pastissers i sommeliers locals sobre diversos productes gastronòmics, com ara el bacallà, el formatge de cabra, l’Aperol Spritz i el cafè. I al celler del Tast, s’hi podran descobrir vins i caves de diferents denominacions d’origen.

El Tast a la Rambla 2022 serà obert al públic avui i dilluns de les 12.00 a les 22.00, i demà i el cap de setmana de les 12.00 a les 00.00.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor