29.06.2017 - 14:02
BARCELONA, 29 (EUROPA PRESS)
La companyia Areas, líder en Food&Beverage i Travel Retail, s’aferma com a operador de restauració de l’Aeroport d’Eivissa amb la renovació de les quatre concessions que gestionava, que seran Deli&cia, Paul, StrEat i Santagloria/The Market.
La concessió, que suma 1.088 metres quadrats i té vuit anys de vigència, es completa amb la renovació de la gestió del vending de l’Aeroport per cinc anys, a més de l’establiment del Café del Mar, ja estava sent gestionat per Areas, ha informat l’empresa aquest dijous en un comunicat.
El director general d’Areas a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica, Oscar Vela, ha explicat que aquesta renovació “reforça el compromís d’Areas a l’Aeroport d’Eivissa i respon l’aposta de la companyia per impulsar conceptes de qualitat i oferir la millor experiència als nostres clients”.
Deli&cia, un concepte ‘grab&go’ creat per Areas per a aeroports amb una àmplia implantació a escala internacional, ofereix productes saludables per a viatgers amb poc temps.
Quant a Paul, que obrirà el 2018, compta amb una gran oferta d’entrepans i cerca crear una imatge de qualitat sota el lema ‘art de vivre a la française’.
La concessió StrEat és un ‘Food Market’ que integra quatre espais gastronòmics diferents: Can Terra, amb pintxos i tapes amb sabor local; Kirei, un restaurant de menjar japonès; Rossosapore, que compta amb una carta de menjar italià, i Coffe & Bakery, una cafeteria que també oferirà pastissos.
Per la seva banda, Santagloria/The Market és un establiment on es podrà prendre cafè, xocolata i tes.