12.08.2024 - 19:28
|
Actualització: 12.08.2024 - 20:18
Dimecres passat, es va alertar de la presència del bacteri Salmonella enteritidis en un formatge de pasta tova elaborat amb llet crua d’ovella de la marca Casa Mateu, que s’elabora i es ven al Principat, però també es distribueix al País Valencià. Avui s’ha ampliat al lot 140.524 del formatge de pasta tova Trèvol, elaborat amb llet crua d’ovella de la Formatgeria Mas d’Eroles. Per identificar-lo, la data de consum preferent és abans del 31 de desembre de 2024 i pesa quatre-cents grams.
Les autoritats ja han començat a retirar els lots que encara hi ha a la venda. Es recomana que si algú té aquest formatge a casa no en consumeixi.
D’una altra banda, en cas d’haver-ne consumit i presentar símptomes compatibles amb la salmonel·losi, com ara diarrea o vòmits amb febre i mal de cap, es recomana d’anar a un centre de salut.