Amplien l’alerta per salmonel·la a un altre formatge català

  • Les autoritats ja han començat a retirar els lots que encara hi ha a la venda

VilaWeb

EFE / Redacció

12.08.2024 - 19:28
Actualització: 12.08.2024 - 20:18

Dimecres passat, es va alertar de la presència del bacteri Salmonella enteritidis en un formatge de pasta tova elaborat amb llet crua d’ovella de la marca Casa Mateu, que s’elabora i es ven al Principat, però també es distribueix al País Valencià. Avui s’ha ampliat al lot 140.524 del formatge de pasta tova Trèvol, elaborat amb llet crua d’ovella de la Formatgeria Mas d’Eroles. Per identificar-lo, la data de consum preferent és abans del 31 de desembre de 2024 i pesa quatre-cents grams.

Les autoritats ja han començat a retirar els lots que encara hi ha a la venda. Es recomana que si algú té aquest formatge a casa no en consumeixi.

D’una altra banda, en cas d’haver-ne consumit i presentar símptomes compatibles amb la salmonel·losi, com ara diarrea o vòmits amb febre i mal de cap, es recomana d’anar a un centre de salut.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor