Activen una alerta per salmonel·la en un formatge comercialitzat al Principat i el País Valencià

  • Es recomana a qui tingui el formatge afectat que no en consumeixi

VilaWeb

EFE / Redacció

07.08.2024 - 18:15
Actualització: 07.08.2024 - 21:23

Alerta per la presència del bacteri salmonella enteritidis en un formatge de pasta tova elaborat amb llet crua d’ovella de la marca Casa Mateu. S’elabora i es ven al Principat, però també s’ha distribuït al País Valencià. Tots els lots del producte amb data de caducitat vigent són afectats pel bacteri.

Els lots que encara hi ha a la venda seran retirats per les autoritats. A més, es recomana que si algú té aquest formatge a casa no en consumeixi. D’una altra banda, en cas d’haver-ne consumit i presentar símptomes compatibles amb la salmonel·losi, com ara diarrea o vòmits amb febre i mal de cap, es recomana d’anar a un centre de salut.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem