14.07.2016 - 14:09
BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)
La xocolata i la rebosteria d’Oriol Balaguer s’han unit amb el món espresso de la marca de cafè premium Piazza D’Or, en un acord de col·laboració de dos anys per crear “la combinació perfecta que sorprendrà els paladars més exigents”, han informat les dues parts aquest dijous en un acte a Barcelona.
Durant aquests dos anys portaran a terme estratègies i accions entorn a l’hostaleria premium, com el nou pastís individual que ha creat Oriol Balaguer per a l’ocasió, fet de xocolata, vainilla i fruita de la passió, que ja s’ha començat a vendre al costat del cafè de Piazza D’Or a les botigues de la marca i als establiments del pastisser La Xocolateria, a Barcelona, i La Duquesseta, a Madrid.
Oriol Balaguer ha explicat que durant l’any seguiran creant postres i brioixeria que combinin de manera ideal amb el cafè i els clients en puguin gaudir, i ha assegurat que està “molt content” amb l’acord perquè li feia falta un cafè premium per a les seves creacions.
CAFÈ PREMIUM
Piazza D’Or és la marca de cafè premium internacional de Jacobs Douwe Egberts (JDE), que gaudeix d’un gran reconeixement a la resta d’Europa, l’Àsia, Amèrica i sobretot a Austràlia, on té una alta penetració i és líder al mercat.
El cafè d’aquesta marca és 100% aràbiga i certificat d’orígens Centre Amèrica i Sumatra; combina acidesa i dolçor i té un baix contingut d’oxigen perquè no es degradi, a més de ser un cafè cultivat i recol·lectat de manera sostenible.
“Creiem que és encertat l’acord amb Oriol Balaguer perquè ell representa la filosofia que transmetem amb Piazza D’Or”, ha dit el responsable a Espanya de la multinacional JDE, Joan Jover.