Agro.- Més de 300 professionals es reuneixen en el Saló Cava Premium de Barcelona

  • El Consell Regulador del Cava ha reunit aquest dilluns més de 300 professionals de la restauració, botigues especialitzades, sommeliers, bloggers i periodistes en la presentació de les novetats realitzada en el marc del Saló Cava Premium, on s'han volgut ampliar els coneixements sobre els caves Reserva i Gran Reserva.

VilaWeb
Redacció
26.06.2017 - 22:24

BARCELONA, 26 (EUROPA PRESS)

El Consell Regulador del Cava ha reunit aquest dilluns més de 300 professionals de la restauració, botigues especialitzades, sommeliers, bloggers i periodistes en la presentació de les novetats realitzada en el marc del Saló Cava Premium, on s’han volgut ampliar els coneixements sobre els caves Reserva i Gran Reserva.

El president del Consell Regulador, Pere Bonet, ha destacat la importància de celebrar el Saló a Barcelona i a la seva àrea metropolitana, ja que per segona ocasió s’ha desenvolupat a la capital catalana, “la zona més important per al cava en el seu conjunt, però particularment pels Premium”, ha explicat el consell en un comunicat.

Des de la DO Cava destaquen la bona acollida que estan tenint els caves Premium entre els consumidors, “que estan creixent en la distribució tradicional amb un increment del 30%, 1,2 ampolles més que en la mateixa data de l’any anterior”, han explicat.

Així mateix, el president de la DO ha destacat que els Premium fan una important aportació al sector des de la vinya fins al màrqueting, “sense el qual el cava Premium no tindria futur”, ha reconegut.

L’esdeveniment, celebrat a l’Hotel Meliá Barcelona Sarrià, ha comptat amb el sommelier de Mugaritz i guanyador del títol de Millor Sommelier d’Espanya Guillermo Cruz, que ha impartit la ponència ‘Les Harmonies del Cava’, en la qual ha definit els caves Premium com un producte singular que cerca “una complexitat per aconseguir una qualitat extraordinària” i competir així amb altres espumosos del món.

El Saló ha conclòs amb una exposició ‘showroom’ de 45 empreses elaboradores de caves Premium que han mostrat les seves millors referències i han permès degustar més de 1.200 ampolles de Reserva i Gran Reserva harmonitzats amb un còctel dissenyat parell l’ocasió.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any
Fer-me'n subscriptor