26.07.2016 - 13:03
BARCELONA, 26 (EUROPA PRESS)
Els vins de Bodegas Torres tornen a acompanyar aquest estiu els germans Roca, del restaurant El Celler de Can Roca, en la seva tercera gira gastronòmica mundial ‘The Cooking Tour Experience’, segons ha informat aquest dimarts la companyia.
Els vins elegits són els que Torres elabora en la DO Conca de Barberà –Grans Muralles 2004 i Milmanda 2012–, i els ‘pinot noir’ Marimar Estate Mas Cavalls 2013, de Califòrnia, i Escaleras de Empedrado 2012, de Miguel Torres Chile, a més del també xilè Estelado, l’únic vi escumós rosat que elabora el celler familiar.
La Gira BBVA-El Celler de Can Roca 2016 portarà la cuina de l’establiment gironí, el segon millor restaurant del món el 2016 segons la revista ‘Restaurant’, a Londres, Hong Kong, Phoenix, San Francisco i Santiago de Xile, en un recorregut de més de 42.000 quilòmetres.