Agro.- Grans Muralles i Milmanda, els vins de Torres elegits per El Celler de Can Roca en la seva gira mundial

  • Els vins de Bodegas Torres tornen a acompanyar aquest estiu els germans Roca, del restaurant El Celler de Can Roca, en la seva tercera gira gastronòmica mundial 'The Cooking Tour Experience', segons ha informat aquest dimarts la companyia.

VilaWeb
Redacció
26.07.2016 - 13:03

BARCELONA, 26 (EUROPA PRESS)

Els vins de Bodegas Torres tornen a acompanyar aquest estiu els germans Roca, del restaurant El Celler de Can Roca, en la seva tercera gira gastronòmica mundial ‘The Cooking Tour Experience’, segons ha informat aquest dimarts la companyia.

Els vins elegits són els que Torres elabora en la DO Conca de Barberà –Grans Muralles 2004 i Milmanda 2012–, i els ‘pinot noir’ Marimar Estate Mas Cavalls 2013, de Califòrnia, i Escaleras de Empedrado 2012, de Miguel Torres Chile, a més del també xilè Estelado, l’únic vi escumós rosat que elabora el celler familiar.

La Gira BBVA-El Celler de Can Roca 2016 portarà la cuina de l’establiment gironí, el segon millor restaurant del món el 2016 segons la revista ‘Restaurant’, a Londres, Hong Kong, Phoenix, San Francisco i Santiago de Xile, en un recorregut de més de 42.000 quilòmetres.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor