Agro.- El sector carni es compromet a millores laborals en una taula de concertació

  • Generalitat, patronals i sindicats han acordat resoldre els conflictes laborals i productius de la indústria càrnia en una nova Taula de Concertació del Sector Carni de Catalunya.

VilaWeb
Redacció
13.07.2016 - 18:20

BARCELONA, 13 (EUROPA PRESS)

Generalitat, patronals i sindicats han acordat resoldre els conflictes laborals i productius de la indústria càrnia en una nova Taula de Concertació del Sector Carni de Catalunya.

En concret, han signat aquest acord la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies, els sindicats UGT i CCOO, les patronals Federació Catalana d’Indústries de la Carn (Fecic), l’Associació Empresarial Càrnia (Anafric) i l’Associació d’Escorxadors i Comerç d’Aus i Conills de Catalunya (Assocat), ha informat el Govern.

Així, les parts han pactat la limitació de l’ús generalitzat de la subcontractació a cooperatives de treball associat.

També han acordat lluitar contra les falses cooperatives en un acord marc per al sector a Catalunya.

Els sindicats i organitzacions empresarials es comprometen a defensar el conveni col·lectiu i condicions dignes per a tots els treballadors, i les patronals han presentat un codi de bones pràctiques.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor