29.09.2016 - 11:08
BARCELONA, 29 (EUROPA PRESS)
El Consell Regulador del Cava ha presentat la segona edició del concurs el ‘Millor Sommelier Internacional en Cava’, que té com a objectiu col·laborar en la formació i en la professionalització del coneixement del cava.
Aquesta edició, que tindrà un caràcter biennal, es desenvoluparà en 11 ciutats espanyoles i les semifinals internacionals se celebraran a Bèlgica i Mèxic D.F., ha informat el Consell en un comunicat aquest dijous.
Els participants assistiran a una ‘masterclass’ sobre el món del cava, després es realitzarà un tast a cegues, i els concursants hauran de sotmetre’s a dues proves: una escrita sobre el món del cava i un tast a cegues de diversos tipus d’aquest vi escumós.
Una vegada finalitzades les proves, un jurat professional les avaluarà i al guanyador se li lliurarà una beca d’estudis en metàl·lic de 1.200 euros i una medalla d’or, i per al segon classificat de cadascuna de les semifinals haurà una beca de 800 euros i una medalla de plata.
El primer guanyador de la primera edició del concurs ha estat Guillermo Cruz, sommelier del Restaurant Mugaritz, que es va imposar a 19 finalistes en la Gran Final que es va fer amb gran èxit a Barcelona el 16 de febrer del 2015.
Els interessats a participar podran fer-ho mitjançant petició al Consell Regulador del Cava (‘docava.es’) o a través de les seves xarxes socials en Facebook i Twitter, així com la direcció del concurs info@jmrformacion.com.