Ada Parellada reivindica la cuina sostenible en el tercer Gastrorecup

  • La xef vol denunciar el desaprofitament d'aliments que es troben en perfecte estat de consum elaborant un menú de qualitat excel·lent amb productes apartats del circuit comercial

VilaWeb

Redacció

11.01.2017 - 02:00

La xef Ada Parellada organitza avui el tercer Gastrorecup al restaurant Semproniana.  Aquest àpat vol denunciar el desaprofitament d’aliments que es troben en perfecte estat de consum, però que són apartats del circuit comercial per qüestions estètiques com ara la forma, el color o l’aspecte.

Parellada ja fa temps que critica aquesta problemàtica i vol sensibilitzar la població i revisar els processos tant al mercat com a la cuina. Amb el Gastrorecup es vol demostrar que es pot fer un menú gastronòmic i d’una qualitat excel·lent amb aliments reaprofitats.  Concretament, el menú es farà a base de productes del camp i de comerços del barri que es volien llançar tot i ser perfectament aptes per al consum.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor