09.06.2016 - 22:00
|
Actualització: 13.06.2016 - 10:52
Al programa d’avui Vicent Partal conversa amb Joan Puig, soci fundador de SocialwiBox, que, a proposta del Gremi de Restauradors de Barcelona, ha desenvolupat guaifi.cat. Aquest projecte neix per a convertir-se en la xarxa de wifi de referència dels bars i restaurants de Barcelona. El principal atractiu és que s’hi pot accedir a través de les xarxes socials, sense la murga d’haver de demanar contrasenya i no aconseguir de connectar-nos fins quan ja ens hem acabat el cafè. En canvi d’això, l’establiment ens redirigeix a la seva pàgina de Facebook –de la qual ens podem fer seguidors– i compartim l’emplaçament amb les nostres amistats, si ho autoritzem.
És allò que s’anomena ‘win-win’: el client pot connectar-se amb tota facilitat i el restaurant es fa promoció de franc. Paral·lelament, l’establiment pot beneficiar-se de serveis pel fet d’obtenir les dades del client: correus personalitzats, estatístiques de gent que es connecta, oferta de promocions… Tot plegat ens ho explica Joan Puig en aquesta entrevista.
–Podeu escoltar el programa en format mp3.
–També a través d’algunes ràdios locals i des de la Xarxa.
–Podeu descarregar el podcast de ‘L’internauta‘ des de VilaWeb o l’iTunes.
–’L’internauta‘ també s’emet pel Punt Avui TV, cada diumenge a les tres de la tarda.
Vegeu el programa ací: