La candidata d’ICV-EUiA apartada no es retracta: ‘La campanya no em venia gens de gust’

  • Marina Pibernat era la número quatre de la llista ecosocialista a Girona

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
10.05.2015 - 11:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La número quatre de la candidatura d’ICV-EUiA a l’ajuntament de Girona, Marina Pibernat, ha estat apartada de la llista després d’haver escrit a Twitter tot d’insults catalanòfobs. Avui Pibernat no només no s’ha disculpat o ha rectificat, sinó que ha dit que es reafirmava en totes les coses que havia dit i que estava contenta de quedar fora de la llista: ‘M’he salvat d’una campanya que no em venia gens de gust en una coalició en què no estava gens còmoda’, ha piulat. I fins i tot ha dit que havia rigut molt amb un muntatge que va córrer ahir per Twitter en què, parodiant el polèmic cartell de Garcia Albiol a Badalona, es veia una foto seva amb el lema ‘Netejant Girona de “catalufos”.

El primer piulet polèmic de Pibernat va arribar divendres al vespre, a propòsit del debat de candidats a Barcelona de BTV: ‘Res més bonic que veure a BTV la “derechona catalufa”  atacant Ada Colau. Esteu cagats, escòria’. El comentari va rebre moltes crítiques d’usuaris de Twitter, i Pibernat va anar pujant el to dels seus comentaris.

Arran d’això, la direcció les direccions d’ICV i EUiA a Girona han emès un comunicat en què diuen:

1- Que Marina Pibernat ha comunicat que s’aparta voluntàriament de la candidatura. 2- Que els termes utilitzats no representen a EUiA ni a la coalició. 3- ICV-EUiA reitera el seu compromís amb el dret a decidir dels catalans i les catalanes i recorda que sempre ha defensat el respecte i la tolerància.

Heus ací els piulets de l’ex-candidata d’avui al matí:

I aquests són els piulets que van causar la polèmica i que van acabar amb la seva sortida de la candidatura:

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem