Indignació a Sabadell pel veí que manté símbols nazis al balcó

  • L'ajuntament l'ha denunciat

VilaWeb
Redacció
21.10.2014 - 09:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament de Sabadell ha denunciat als mossos d’esquadra i a la fiscalia un individu que viu en pis de la plaça de la Concòrdia per exhibir des de fa uns quants dies al balcó banderes i símbols nazis i de la Falange Española. Això ha indignat molts veïns, que dissabte ja van trucar la policia municipal, que va anar al domicili d’aquest veí. Després de parlar-hi, es va negar a retirar les banderes, i la policia va traslladar les diligències al jutjat de Sabadell, perquè passi el cas als mossos d’esquadra i a la fiscalia per delictes d’odi.

El batlle de Sabadell, Joan Carles Sánchez, s’ha declarat indignat: ‘Per respecte als milions de víctimes de l’holocaust, per tot el que significa el nazisme per la història d’Europa, només podem sentir rebuig per la promoció d’ideologies que han impulsat genocidis’.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem