Cursos d’iniciació al català a la Casa de la Generalitat

  • La Casa de la Generalitat a Perpinyà proposa un nou curs de català intensiu per a adults, de nivell 'iniciació' ...>>
    Dl. 15 de setembre del 2014

VilaWeb
Redacció
15.09.2014 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Es tracta d’un mòdul de 45 hores, cada dijous de 10h a 13h, del 2 d’octubre al 5 de febrer (menys les vacances escolars i dies festius). El cost d’inscripció és fixada a 100€. Aquest curs, impartit en col·laboració amb l’associació Òmnium Catalunya Nord, està pensat per persones especialment motivades que, per raons professionals o personals, necessitin tenir en un termini relativament breu un nivell de català suficient per fer front a converses bàsiques. El nombre de places és limitat.

Recorden que saber parlar català garanteix de poder desplaçar-se, viure, estudiar i treballar en un conjunt lingüístic divers i ric, portat per Barcelona, una de les ciutats més dinàmiques d’Europa. Cal saber que el català és parlat per nou milions de persones i que és oficial a la majoria de territoris on es parla. És una llengua de cultura, de comunicació i de comerç, però també una llengua de proximitat, una llengua indispensable per trobar feina a certs sectors econòmics.

Inscripcions i informacions: Casa de la Generalitat, 1, Carrer de la Fusteria, 66000  Perpinyà al telefon 04 68 35 17 14, o a l’adreça de correu electrònic  casaperpinya@gencat.cat.

 

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem