Un miler de persones formen una gran senyera humana

  • Els participants han recorregut l'avinguda Jaume I i han fet camí fins el recinte al Camp de Mart de Girona

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.07.2014 - 16:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Prop d’un miler de persones s’han congregat aquest diumenge a les 11 hores davant la Casa de Cultura de Girona per formar una gran senyera humana. Els participants han recorregut l’avinguda Jaume I i han fet camí fins el recinte al Camp de Mart.

La senyera humana és una de les diverses activitats que aquest diumenge se celebren a Girona en el tercer dia de les jornades Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat que organitza El Punt Avui.

Més de mil càrrecs electes del món local, units a favor del sí

Més de mil càrrecs electes dels pobles i ciutats del Principat s’han reunit a Girona on s’ha llegit un manifest municipalista pel dret a decidir. El text, que porta per títol ‘L’hora de decidir’ (llegiu-lo ací), era el centre d’un gran acte, aquest matí al pavelló de Fontajau, en el marc de les Jornades ‘Catalunya llibertat i dignitat‘, organitzades per El Punt Avui. Ahir van arrencar a Girona aquestes jornades, que són una continuació de tres festivals anteriors, dels anys 1992, 2012 i 2013, refermen el compromís del diari i tots els qui hi participen amb el dret de decidir del poble català i contra l’exclusió social.

Segons El Punt Avui l’acte d’avui serveix per mostrar el suport local a la consulta i hi han assistit el conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, a més de representants de les forces partidàries del 9-N (CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP). També hi han assistit membres de Moviment Catalunya, que recentment s’escindiren del PSC.

Informació relacionada

Entrevista a Joan Vall i Clara, conseller delegat del grup el Punt Avui: ‘Hi ha moments en què els diaris han d’anar més enllà de la funció periodística’

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem