Quatre famílies nord-catalanes concernides per l’afer del Txad

VilaWeb
Redacció
31.10.2007 - 12:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Quatre famílies nord-catalanes s’han vist concernides per l’afer de la ONG ‘Arche de Zoé’. Aquestes famílies s’havien compromès, amb aquesta ONG, a acollir diversos nens originaris de Darfour. Una de les quatre parelles que ‘havia fet donació’ de 2.400 €uros ha dipositat una queixa ‘per estafa’ contra aquesta ONG…>>>…>>>

Malgrat que cap de les famílies afectades no han volgut fer declaracions, avui dimecres el diari ‘l’independant’ afirma que: ‘Per regla general, els passos per acollir aquests nens es feien per internet, de vegades mitjançant l’associació ‘Grains de riz’, una associació que afirma a la seva pagina web ‘defensar els interessos dels nens nascuts al Vietnam i adoptats a França i vetllar a la seva expansió’.

Hi havia un fòrum que permetia prendre notícies de l’evacuació, però hi havia molt pocs de detalls i la freqüència de les informacions donades era més que variable. Les famílies d’acollida no sabien tampoc si anaven a rebre un noi o una noia.

Les sumes de diners demanats, així com els nombres de nens atribuïts per família, semblaven dependre de la situació professional dels uns o dels altres’.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem