El Dr. Antoni Beltran i l’entitat de dones Sàlvia es fan amb els Premis Canetencs

  • Antoni Beltran porta més de 40 anys fent de metge a la població

VilaWeb
Redacció
25.04.2007 - 12:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El metge canetenc Antoni Beltran i l’entitat de dones Sàlvia van ser els guanyadors dels Premis Canetencs 2006 convocats per la revista ÀMBIT, Ràdio Canet i Vilaweb CanetPoc abans de la cloenda de la V Mostra d’Entitats 2007, els mitjans de comunicació local Revista ÀMBIT, Ràdio Canet i Vilaweb Canet, van desvetllar els noms dels guanyadors dels Premis Canetencs 2006.

El Premi canetenc de l’any 2006 va recaure a mans del popular metge Dr. Antoni Beltran, que porta més de quaranta anys exercint la professió a Canet de Mar. Beltran va fer un emotiu discurs on va destacar la força dels canetencs i va posar com a exemple la Mostra d’Entitats: “cal anar, més que mai, units, la força la fa la unió” així com també, fent referència al seu ofici va dir que “els canetencs son uns bons pacients”. Beltran va concloure el seu discurs agraint el Premi i dient que el compartia amb la resta de finalistes.

Pel que fa a la modalitat col·lectiva, l’entitat guanyadora del 2006 va ser l’Associació de Dones Sàlvia. El guardó -una figura original feta expressament per l’ocasió per l’artista Victòria Ibars- va ser recollit per la president de l’entitat, Quima Ortiz.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any