Aquests rics a qui la paraula “ric” els queda massa curta
Paradoxalment, el sistema capitalista, evidentment descontrolat, es va convertint a una gran velocitat en un perill per al sistema mateix
Acompanyem el plat amb una salsa a l’estil del romesco
Una recepta fàcil i gustosa del receptari de Neus Cuscó
Els pastissos de la Cuina de la Neus, fins i deliciosos
Els receptaris mostren l'existència d'una cuina catalana de 200 anys d'història amb una base gastronòmicament homogènia
El xató és un plat aparentment senzill, però al Penedès i el Garraf la recepta varia segons el municipi
Una nova proposta de la cuina de la Neus
Un recurs acolorit i gustós per a celebrar les festes infantils
Un plat que es menja fred, ideal per a la revetlla de Sant Joan i altres revetlles estiuenques
El Museu d’Història de Barcelona i la Fundació Alícia han marcat una fita en la història de la restitució patrimonial de la gastronomia, amb una jornada crítica en què han participat alguns dels experts més destacats i, per primera vegada, també hi va haver cuiners
Us oferim l’elaboració de la llaminera de porc senglar amb castanyes i fruites vermelles, l'almadroc i els bunyols de cigrons
Unes postres nutritives i sorprenents
Unes postres sorprenents i saboroses del receptari de Neus Cuscó
Apareix el tercer títol de la col·lecció Set Portes receptaris històrics de la cuina catalana
Ens en parla l’especialista Joan Santanach, que ha treballat entre d’altres el ‘Llibre de Sent Soví’, el ‘Llibre del coc’, el ‘Llibre d’aparellar de menjar’ o el ‘Llibre de totes maneres de confits’
Un plat típic de Nadal, senzill, honest i molt gustós
La cuinera Neus Cuscó ens presenta la primera de les receptes amb vista a les festes de Nadal
L’historiador i herbolari publica un quadern que aplega receptes de frares i guisats populars, publicat per Edicions Morera
Una de les postres típiques de Tots Sants que ens explica Chelo Peiró Sanchis, des del grup de facebook Cuina Valenciana
Una recepta d’Abraham Simon del bloc ‘La cuina tradicional de les comarques gironines’
Una proposta amb palomins de Sergi de Meià i una coca de rovellons de Mariona Quadrada
Coincidint amb la Festa de batre el cigronet, a Mura, aquest diumenge, us oferim una recepta protagonitzada per aquest cigró petit i gustós del Bages
Una cocció senzilla que deixa expressar el millor d’aquest mol·lusc versàtil, nutritiu i econòmic, parent del calamar