Sixena o l’art com a coartada de la violència
Quan unes obres d'art es converteixen en trofeus que s'exhibeixen com a símbol de victòria sobre un adversari polític, se n'ha corromput completament l'essència i han perdut el valor cultural
El producte ha estat distribuït a Catalunya, País Valencià, les Illes i la Franja de Ponent
Entrevista a la nutricionista Anna Paré, que ha publicat juntament amb el cuiner Pep Nogué el llibre ‘La cuina de la memòria’
Entrevista a Núria Coll, una de les periodistes més reconegudes en qüestions salut i alimentació del país, que acaba de publicar el llibre 'Ets el que menges'
Coincidint amb el Dia Mundial de l'Obesitat, entrevistem la doctora Andreea Cuidin, cap de la Unitat de Tractament Integral d'Obesitat de l’Hospital Vall d'Hebron
Entrevista a Gina Estapé, que acaba de publicar un receptari pensat per a cada moment del cicle menstrual
Científics de la Universitat de Leeds, al Regne Unit, han desxifrat el procés físic que hi ha a la boca quan es menja un tros de xocolata
La combinació de fer cinc àpats el dia i seguir una dieta saludable es relaciona amb una incidència més baixa de sobrepès i obesitat
Un nou estudi, publicat a la revista eLife, ha descobert el motiu de l’efecte protector del consum moderat d’ous
L’alimentació intuïtiva critica la restricció alimentària i la moralització dels aliments · Alhora, proposa de tornar a una ingesta regulada per la gana, la sacietat i la satisfacció
Menjar molts sucres lliures és preocupant perquè s'associa amb la mala qualitat de la dieta, l'obesitat i el risc de contreure malalties no transmissibles
Parlem amb el xef i nutricionista Henrique Marques, un dels fundadors de Farmers Veggies Butchers · Aquests dies s'ha fet la setmana del vegetarianisme
Parlem sobre la pressió estètica i l'alliberament corporal amb l'actriu, que ha publicat 'Operació biquini'
L'associació ha registrat una petició a l'estat espanyol on demana ajuts fiscals o específics per als celíacs
Entrevista a la xef i fundadora del restaurant vegetarià Teresa Carles, que enguany celebra el desè aniversari
Entrevista al doctor en Ciència i Tecnologia dels Aliments i referent en la divulgació sobre alimentació, que ha publicat el llibre 'Que no te líen con la comida'
Una breu història social del menjar
Pautes alimentàries que causen problemes de salut
Els nutrients, la fibra i els polifenols són les principals substàncies que ens aporta la fruita d'estiu
A l'estiu podem comprar les fruites més refrescants i els fruits més silvestres
Us expliquem quines menes de fruita hi ha, quines propietats tenen i unes quantes curiositats
És millor prendre fruita al final dels àpats o entre hores? Què ens aporta exactament? Què entenem per una ració de fruita?
Investigadors de la URV i de l'escola de Medicina de Harvard identifiquen el mecanisme que ho fa possible
«La filosofia de la imitació vegetariana es basa en el mateix principi que mou el carnivorisme: que al consumidor és més fàcil d’entrar-hi pels ulls i la boca que no per l’ètica»
L'entomofàgia és una opció nutricional i sostenible però s'enfronta als recels culturals de les cuines occidentals
Catedràtica en l’Àrea de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València
En parlem amb la nutricionista autora de 'Sucs verds' i 'Superfoods'
Aquest tipus de productes són molt habituals al mercat, però encara són molt desconeguts pels consumidors
Carla Zaplana ens explica la importància dels superaliments i ens recorda que al nostre país n'hi tenim, malgrat que aquests últims anys hem deixat de menjar-ne sovint
Viure només de fruites i verdures crues ja és una realitat. I té nom: 'crudiveganisme'. El 'raw food', en anglès, és una de les moltes tendències alimentàries ecològiques que existeixen, i es basa en la ingesta d’aliments crus i d’origen vegetal