Joan Laporta, els espanyols i alguns catalans
Els espanyols i alguns catalans no suporten que els pose davant l'espill –des del sistema nacional català i sense moure-se'n. I encara menys que, a sobre, siga un guanyador
El restaurant Windsor de Barcelona proposa una passejada per la gastronomia catalana del segle XX i un homenatge a un dels seus millors savis, l’escriptor i gastrònom Nèstor Luján
Les terres de l’Ebre s’han convertit en una referència gastronòmica amb tres estrelles Michelin, que han consagrat Villa Retiro, de Xerta, i les Moles i l’Antic Molí, d’Ulldecona
A Josa de Cadí hi ha Ca l'Amador, en què el xef Diego Alías ofereix una cuina eclèctica, amb influències de l'alta cuina i el receptari tradicional
Cinc locals de la mateixa casa serveixen aperitius amb personalitat pròpia amb anxoves, seitons, olives i patates, un segell i estil nascuts en una cantonada de l’Eixample
És un goig acabar l'estiu llegint 'El balneari' de Maria Campillo, després de gaudir d'un circuit termal als Banys de Sant Vicenç, a l'Alt Urgell
L’hotel Serras Torre del Remei recupera el palauet que l’arquitecte Calixte Freixa va aixecar per a la família Manaut i que Josep Maria Boix i Loles Vidal van convertir en una referència gastronòmica
“Del turista ens agrada que es fixi en l’autenticitat del nostre bar, però el negoci no ha nascut pensant en turistes”
Lawson, coneguda al Regne Unit pels seus programes de cuina a la BBC, acumula milions de seguidors a les xarxes socials
El restaurant el Bulli, que va tancar ara farà dotze anys, acaba de reobrir convertit en un museu que permet de resseguir històricament la revolució gastronòmica que s'hi va fer
Fina Puigdevall i les seves filles, Clara, Martina i Carlota Puigvert, són al capdavant del restaurant les Cols, que ha situat Olot en el mapa gastronòmic
Parlem amb el darrer Premi Nacional de Gastronomia, Rafa Peña, copropietari amb Mireia Navarro del restaurant Gresca de Barcelona
Entrevista a les històriques mestresses del restaurant Hispània d’Arenys de Mar i als seus successors, Raimon Braun i Marta Aulèstia
El govern destinarà nou milions d'euros a iniciatives que facin valer el potencial del país com a referent enogastronòmic
Enguany la fira gastronòmica de Barcelona es farà a la plaça de Catalunya
Fundat per Josep Ensesa i Gubert l'any 1932, la Gavina de S'Agaró acaba de fer noranta anys carregat d'històries i amb una proposta gastronòmica encapçalada per Romain Fornell
Un llibre i una figura del mític Pinotxo al Museu de Cera immortalitzen el símbol d'un mercat que ja no existeix
Àlex Lera, de la pastisseria Sant Llehí, desgrana les claus del millor pastís de formatge de Catalunya
Ara Llibres i Arpa Editorial coediten la nova edició del ‘Corpus de la cuina catalana’, l’inventari del patrimoni gastronòmic català
En una vila tan amarada de l'antic estiueig modernista com Argentona, el Racó d'en Binu elabora un menú que homenatja l'autor de 'A la recerca del temps perdut'
El propietari del local va cedir al Restaurant Egipte SLU la titularitat de les concessions administratives per a l'explotació de dues parades amb aquest nom, on s'explotava el negoci a la Boqueria, sense el consentiment de l'altre soci familiar
Els insectes són interessants perquè no contaminen tant ni necessiten tanta aigua ni menjar com les vaques o els porcs · Tampoc no han de menester tant d’espai per a criar-se i són rics en proteïnes
Fins al 19 de març dotze restaurants oferiran platets i menús gurmet a preus assequibles
La calçotada ha esdevingut una tradició hegemònica a tot Catalunya · Fins fa quaranta anys era una menja local del Camp de Tarragona, i ara el calçot es pot trobar fins i tot al centre de Barcelona
El propietari, Joan Bayén, Juanito, va vendre el negoci a un empresari que controla un bon grapat d'establiments de restauració
El xef Oriol Ivern és el propietari del restaurant Hisop i un cuiner que parla de manera honesta i sensata sobre el món de la gastronomia.