Joan Laporta, els espanyols i alguns catalans
Els espanyols i alguns catalans no suporten que els pose davant l'espill –des del sistema nacional català i sense moure-se'n. I encara menys que, a sobre, siga un guanyador
Us proposem 12 llibres de gastronomia per a regalar aquest Sant Jordi
La cuinera Maria Nicolau acaba de publicar ‘Cremo!’, un llibre de memòries professionals en què desgrana la seva manera de veure el món i algunes receptes
Xavier Febrés publica 'Motel Empordà. Elogi de l'amor estable', l'agraïment del client cap al restaurant on ha estat feliç
La fórmula és senzilla i es repeteix cada dia de la setmana, tant per a dinar com per a sopar: una amanida verda amb nous, patates fregides 'à volonté' –és a dir, dóna-me'n, dóna-me'n– i un filet de vedella amb una salsa que es manté en el més restringit secret
De Can Rabassa, a Sant Andreu de Llavaneres, fins al restaurant Hispània, resseguim la vida del pèsol de l'hort al plat
El llibre 'Ca la Nieves. Un llegat de records', en què Montse Castaño acompanya la memòria de Neus Ballester, permet d'aproximar-nos a un mite de la restauració a l'Escala
La gironina Montserrat Molina és la directora tècnica de Bodegas Barbadillo, un celler fundat el 1821 a Sanlúcar de Barrameda, a Cadis, i ha estat la protagonista d'un dinar al restaurant Alkímia
Es fa difícil d'explicar amb paraules l'experiència de celebrar quaranta anys o la vida, en tota la seva magnitud, al Celler de Can Roca
Els propietaris han lliurat més de 14.400 signatures a l’Ajuntament de Matadepera per a defensar la continuïtat del negoci
Acaba d’arribar als cinemes ‘La passion de Dodin Bouffant’, un film protagonitzat per Juliette Binoche i Benoît Magimel que és un homenatge a la tradició culinària francesa
El restaurant del monestir romànic de Sant Llorenç del Munt, a Matadepera, tancarà el 22 de gener
Visita amb Josep Roca, sommelier i propietari del Celler de Can Roca, al bar dels seus pares, origen de la saga familiar
L'especialització en restaurants i hotels de Domènech i Montaner, de qui es recorda el centenari de la mort, es pot resseguir a la Fonda Espanya del carrer de Sant Pau de Barcelona
Ha guanyat el concurs de la plataforma gastronòmica Panàtics
Més de mil productes per a la pastisseria i la cuina es distribueixen pels prestatges a la botiga Parami, creada per la Valenciana
Propietari dels restaurants Alkímia i Al Kostat, entre més locals, el cuiner Jordi Vilà parla sense embuts sobre la seva pròpia vivència dins l’alta cuina
El xef de l'Alkímia i Alkostat es proposa de tornar l'escudella a totes les cases i fer que la nostra sopa es pugui menjar, fins i tot, pel carrer
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha homenatjat aquesta setmana Mey Hofmann, la fundadora de l'escola de cuina i el restaurant que porta el seu nom, reconegut amb una estrella Michelin
Parlem amb la cuinera Carme Ruscalleda amb motiu de la presentació del seu nou receptari, ‘La paella pel mànec’
Ens acostem al nou bar Pinotxo, que ha obert al mercat de Sant Antoni de Barcelona
El cuiner Sergi de Meià acaba d'obrir Banquet, el seu nou projecte a Barcelona després del tancament del restaurant que portava el seu nom · Parlem de la seva trajectòria, marcada per l'arrelament a la terra, a la cuina catalana i a la família
D'ençà de fa cinquanta-tres anys, el restaurant Ca l'Isidre ha estat una referència de cuina de producte i un espai emblemàtic de Barcelona
De la memòria sentimental gastronòmica de Vázquez Montalbán en resta ben poca cosa, tot i que segur que ens recriminaria que no féssim una lectura política de la cuina catalana actual
‘La cuina del Consolat de Mar’ mostra com el patrimoni culinari del Principat, País Valencià i les Illes es va enriquir amb el comerç i l'intercanvi mediterrani · Els autors són els xefs Sergi de Meià, Miquel Calent i Lucía Murillo
Les tres generacions de forners i tres premis al millor pa del Forn del Passeig