Xe! Això ho pague jo!
Si tant ens vol ajudar Pedro Sánchez, no estaria bé que començàs deixant d'espoliar?
Antoni Puigverd publica 'Ocell de bosc', subtitulat 'Mirar, pensar-hi, explicar-se, coure, recordar', un volum de texts relligats pel menjar
L'històric Gelida acaba d'obrir un segon establiment, el Migrat, amb la voluntat de mantenir la mateixa oferta de plats tradicionals a preus assequibles
El tancament del Boia de Cadaqués ens ve a dir com és d'important la memòria acumulada als bars històrics. Un passat de bar de platja que és a les arrels del Voramar de Portbou
Marta Montenegro i Lluc Quintana publiquen 'Per sucar-hi pa', un receptari il·lustrat a partir de trenta-quatre expressions del català vinculades a la cuina
Entrevista al xef Paco Pérez, al capdavant del restaurant Miramar de Llançà, fundat pels avis de la seva dona, Montse Serra, l'any 1939
El xef Paco Méndez, format al Bulli, difon el receptari de Mèxic, el seu país, fet amb el rebost i els aprenentatges del seu país d'acollida
Entrevista a l’escriptor i consultor gastronòmic, que acaba de publicar ‘100 receptes a la catalana’ (Cossetània)
Sembla clar que cada cop més espais artístics troben aquestes coincidències entre l'aliment i processos artístics
Estarà obert fins demà i hi ha programat un centenar d'activitats per a reflexionar sobre el futur de la restauració
Tot i la proliferació de locals de ‘brunch’ a la ciutat, els bars de cuina tradicional catalana i esmorzars de forquilla sempre han tingut èxit
La vella cuina francesa viu una revifalla a Barcelona, mentre els Grands Buffets de Narbona volen esdevenir un espai d'homenatge gastronòmic a l'anomenat "emperador dels cuiners"
Visitem la pastisseria Galán, a Albal, que ha guanyat per tercer any consecutiu el premi a la millor mocadorada
La pizzeria obté el segon lloc en el rànquing italià The Best Pizza Award 2024
Antic cap de cuina del Bulli, Albert Raurich fa quinze anys que, amb la seva dona Tamae Imachi, és al capdavant del restaurant Dos Palillos
Aquests darrers anys, Andorra ha esdevingut una destinació gastronòmica a tenir en compte. S'hi sumen restaurants de tota la vida i l'aposta hotelera pels grans noms de la restauració catalana
Entrevista a Núria Domènech, que gestiona el perfil d'Instagram especialitzat en recomanacions gastronòmiques FoodieTourBCN, que acaba d'arribar als cinquanta mil seguidors
La institució diu que els fabricants tindran cinc anys per a adaptar-se a una normativa nova
Parlem amb Nandu Jubany, un dels cuiners més carismàtics i estimats del panorama gastronòmic català
Després de qui-sap-les vicissituds, Casa Leopoldo ha reobert les portes amb la voluntat de recuperar l'esperit d'aquest establiment històric del Raval
El restaurant de Fabio Gambirasi i Roser Asensio s'intal·la temporalment a l'Hotel Serras del passeig de Colom de Barcelona, on Picasso va tenir el primer estudi i hi va pintar 'Ciència i caritat'
Entrevista al cuiner Xavier Pellicer, que acaba de rebre el Premi Nacional de Gastronomia
El xef occità Romain Fornell acaba de celebrar els vint anys del seu restaurant Caelis, guardonat amb una estrella Michelin
Francesc Fortí va arribar a tenir dues estrelles Michelin al seu restaurant el Racó d'en Binu, cosa que no s’havia aconseguit en cap poble del país, i les va acabar tornant · En podeu descobrir la història al documentari 'Binu, història de dues estrelles"
Enguany el Premi Nacional de Gastronomia s'ha desdoblat entre el de cuina tradicional i el d'autor
L'hamburguesa és un dels detalls destacats de 'Pulp Fiction', el clàssic de Quentin Tarantino que fa trenta anys, i avui és un element de la cuina mundial omnipresent a l'oferta gastronòmica de Barcelona