Orbán al Palau de la Generalitat
La decisió de Vox de trencar el govern valencià té més a veure amb tot allò que passa a Brussel·les, a Budapest i a Moscou que no pas a València o, fins i tot, a Madrid
El restaurant de Fabio Gambirasi i Roser Asensio s'intal·la temporalment a l'Hotel Serras del passeig de Colom de Barcelona, on Picasso va tenir el primer estudi i hi va pintar 'Ciència i caritat'
Entrevista al cuiner Xavier Pellicer, que acaba de rebre el Premi Nacional de Gastronomia
El xef occità Romain Fornell acaba de celebrar els vint anys del seu restaurant Caelis, guardonat amb una estrella Michelin
Francesc Fortí va arribar a tenir dues estrelles Michelin al seu restaurant el Racó d'en Binu, cosa que no s’havia aconseguit en cap poble del país, i les va acabar tornant · En podeu descobrir la història al documentari 'Binu, història de dues estrelles"
Enguany el Premi Nacional de Gastronomia s'ha desdoblat entre el de cuina tradicional i el d'autor
L'hamburguesa és un dels detalls destacats de 'Pulp Fiction', el clàssic de Quentin Tarantino que fa trenta anys, i avui és un element de la cuina mundial omnipresent a l'oferta gastronòmica de Barcelona
El restaurant Il Giardinetto, obert per Leopoldo Pomés l'any 1974, amb disseny dels seus amics arquitectes Federico Correa i Alfonso Milà, celebra cinquanta anys fidel al seu esperit
La història de la família Kao, avui encapçalada per Josep Maria i les seves filles Meilan i Nayan, és un relat de fusió de cultures mitjançant la cuina
Pere Monje és l'actual director i propietari de Via Veneto, el mític restaurant del carrer de Ganduxer de Barcelona, amb una estrella Michelin d'ençà del 1974
Us proposem 12 llibres de gastronomia per a regalar aquest Sant Jordi
La cuinera Maria Nicolau acaba de publicar ‘Cremo!’, un llibre de memòries professionals en què desgrana la seva manera de veure el món i algunes receptes
Xavier Febrés publica 'Motel Empordà. Elogi de l'amor estable', l'agraïment del client cap al restaurant on ha estat feliç
La fórmula és senzilla i es repeteix cada dia de la setmana, tant per a dinar com per a sopar: una amanida verda amb nous, patates fregides 'à volonté' –és a dir, dóna-me'n, dóna-me'n– i un filet de vedella amb una salsa que es manté en el més restringit secret
De Can Rabassa, a Sant Andreu de Llavaneres, fins al restaurant Hispània, resseguim la vida del pèsol de l'hort al plat
El llibre 'Ca la Nieves. Un llegat de records', en què Montse Castaño acompanya la memòria de Neus Ballester, permet d'aproximar-nos a un mite de la restauració a l'Escala
La gironina Montserrat Molina és la directora tècnica de Bodegas Barbadillo, un celler fundat el 1821 a Sanlúcar de Barrameda, a Cadis, i ha estat la protagonista d'un dinar al restaurant Alkímia
Es fa difícil d'explicar amb paraules l'experiència de celebrar quaranta anys o la vida, en tota la seva magnitud, al Celler de Can Roca
Els propietaris han lliurat més de 14.400 signatures a l’Ajuntament de Matadepera per a defensar la continuïtat del negoci
Acaba d’arribar als cinemes ‘La passion de Dodin Bouffant’, un film protagonitzat per Juliette Binoche i Benoît Magimel que és un homenatge a la tradició culinària francesa
El restaurant del monestir romànic de Sant Llorenç del Munt, a Matadepera, tancarà el 22 de gener
Visita amb Josep Roca, sommelier i propietari del Celler de Can Roca, al bar dels seus pares, origen de la saga familiar
L'especialització en restaurants i hotels de Domènech i Montaner, de qui es recorda el centenari de la mort, es pot resseguir a la Fonda Espanya del carrer de Sant Pau de Barcelona
Ha guanyat el concurs de la plataforma gastronòmica Panàtics
Més de mil productes per a la pastisseria i la cuina es distribueixen pels prestatges a la botiga Parami, creada per la Valenciana
Propietari dels restaurants Alkímia i Al Kostat, entre més locals, el cuiner Jordi Vilà parla sense embuts sobre la seva pròpia vivència dins l’alta cuina