Viure cinc hores i dotze minuts al caire de la catàstrofe
Aquest és el món en què vivim. Un fet imprevisible, qualsevol fet imprevisible, ho pot canviar tot, ens pot canviar la vida a tots, o fins i tot conduir-nos a la mort a tots
La Fundació Mallorca Literària reinterpreta els apunts gastronòmics de Rafael Ginard de 1951 amb els xefs Tomeu Arbona i Miquel Calent
Nandu Jubany i Miquel Calent són alguns dels xefs del país que aquest dies comparteixen les seves receptes a les xarxes
Com a casa: viatjant pel món a la recerca d'obres, edificis, monuments i personatges que ens remeten a casa nostra
Més de 40 locals selectes de Barcelona oferiran plats a només 4 euros cadascun
S’ha presentat una nova edició del ‘Llibre de coc’, dins la col·lecció 'Set Portes receptaris històrics de la cuina catalana', amb l’aportació de noves dades importants per a la història de la cuina catalana
La Fundació Alícia presenta un receptari acurat de cuina gitana. Ens explica alguns dels seus valors el seu director, Toni Massanés
Sobre la cuina àrab i la nova edició il·lustrada del llibre 'Aroma àrab. Receptes i relats', de Salah Jamal
Durant els mesos de març i abril els restaurants del municipi ofereixen plats i menús basats en el pèsol de floreta
Un plat on la carxofa assoleix un gust intens
Les grans guies i els rànquings impacten en l’alta cuina entre el prestigi i les crítiques
Etnobotànica i gastronomia en l'obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007)
Slow food i fast food contrasten en la manera d’entendre l’art de la cuina
Catedràtica en l’Àrea de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València