La dimissió no és prou: Mazón, a la presó
Ara la cosa és saber fins on voldran Mazón i el sistema de partits tirar-li un pols al poble valencià
L’escriptor, periodista científic, director de la revista Mètode a la Universitat de València, s’endinsa en la història dura, cruenta, que van patir els masovers de les muntanyes del Maestrat durant la postguerra
Fa pocs dies que ha arribat a les llibreries una nova obra de Jonathan Franzen · Us oferim un fragment i un comentari de l’editora del Grup 62, Dina de la Lama
Se celebra aquest cap de setmana a la Plaça de la Catedral de Barcelona
Neus Cuscó ens ofereix la recepta dels panellets més habituals, tan com ella els fa · Per tenir-los a punt per a la Castanyada i Tots Sants
Entrevistem l’escriptor, que acaba de publicar la novel·la L’últim mono’ a Club editor
Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic de Girona, ha presentat l’esdeveniment, que es farà el 15, 16 i 17 de novembre
Us oferim un fragment d’aquesta novel·la publicada a L’Altra editorial, que arribarà a les llibreries properament · Ens la comenta el seu traductor al català, Miquel Cabal Guarro
Una recepta de cuina casolana feta amb molta professionalitat, bona i molt versàtil en la presentació
Una recepta l’èxit de la qual radica en els petits detalls
Parlem amb un dels responsable de la col·lecció, el poeta Marcel Riera
L'Any Llull encara no té pressupost assignat, un mes i mig abans de començar · Entrevistem Joan Santanach, comissari d'aquest esdeveniment, que vol popularitzar la figura i l'obra de Ramon Llull
És a punt d’arribar a les llibreries aquest clàssic tan contemporani que edita Adesiara amb traducció de Laura Cabré i pròleg de Gregorio Luri
Coincidint amb l’estrena del film ‘Segon origen’ a partir de l’obra de Manuel de Pedrolo, us recordem que ha aparegut el llibre que permet aprendre a cultivar un hort, com si fos l’últim de la terra
L’Institut Ramon Llull presenta l’aposta per la Fira del Llibre de Frankfurt
L'obra forma part del festival Ingràvid · És un cotxe decorat amb símbols feixistes que havia de circular per la Rambla de la ciutat
Bromera publica el segon títol de la sèrie del detectiu Camille Verhoeven, després de ‘Irène’
Us expliquem com fer un codonyat deliciós i com adobar olives arbequines, per tenir-les a punt per Nadal
Acaba de publicar la novel·la ‘La malcontenta’ (Proa) · Ens parla de la nova etapa política que viuen les Balears i de l’etapa anterior, quan va aparèixer la millor cara de la societat i la pitjor dels governants
Tot el cap de setmana es pot visitar aquesta fira destinada als amants del menjar i el beure, amb activitats de tota mena, també per a les famílies
Joan Roca explica els punts de partida que inspiren la primera part del menú degustació del millor restaurant del món i algunes receptes, una experiència dins la fira Barcelona Degusta
Autor de les novel•les 'L'home que torna' i 'Les llàgrimes de la senyoreta Marta', després de set anys, torna a publicar el recull de contes 'L'amor de la meva vida de moment' (L'Altra editorial).
Podeu llegir un fragment d’aquest llibre que parla de refugiats i de la por, i que serà a les llibreries la setmana que ve
Una recepta d’Abraham Simon del bloc ‘La cuina tradicional de les comarques gironines’