Si no hi ha pressupost no hi ha política
Ni els tres governs autonòmics ni els dos governs estatals no han pogut aprovar un pressupost enguany, i sembla que no en seran capaços. I això és una degradació molt perillosa del sistema democràtic
L’editor Ignasi Pàmies ens parla de l’autor i l’obra, traduïda per Miquel Cabal Guarro i us n’oferim un fragment
Va presentar ahir el llibre de poemes ‘Dret al miracle’ (Proa), guanyador del premi Carles Riba
L’editorial Raig Verd publica el premi Man Booker 2014, una novel·la traduïda per Josefina Caball
Entrevistem l’escriptora sobre el recull de contes ‘Tot això ho faig perquè tinc molta por’ (Proa), premi Mercè Rodoreda de contes i relats
Edicions del Periscopi presenta aquest autor moçambiquès, el més internacional del seu país, en una traducció al català de Pere Comellas Casanovas
Un llibre deliciós, ‘La cuina de Marguerite’ (Sd·edicions), que ens transporta amb molta delicadesa a la cuina de l’escriptora i ens fa avinent com entenia ella el fet de cuinar
Neus Cuscó ens continua oferint el seu receptari de cuina popular
L’escriptora acaba de publicar la seva segona novel·la, ‘El dia del cérvol’ a L’Altra Editorial
Us oferim fragments de ’El món on visc’ d’Helen Keller i ‘Cartes d'una pionera’, d'Elinore Pruitt Stewart, i el comentari sobre aquestes obres de l’editora Isabel Monsó
Entrevistem el director del documental ‘Campo a través’, Pep Gatell de La Fura dels Baus, que dissecciona l’essència dels principis i valors del restaurant Mugaritz, un dels grans de la gastronomia internacional · El film obre avui la secció culinària de la Berlinale
Demà es projectarà el documental ‘Campo a través’ i us oferirem una entrevista amb el director, Pep Gatell, membre de La Fura dels Baus · Mentrestant us deixem amb una recepta d’aquest restaurant, un dels més creatius i essencials del panorama internacional
Neus Cuscó ens proposa una nova recepta de temporada, amb calçots acompanyats d’una salsa molt fàcil de fer i boníssima
L’escriptor és el guanyador del premi Sant Jordi d'enguany, amb ‘La vida sense Sara Amat’ (Proa)
L’escriptora s’ha convertit en el 48è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes · Explica que és una supervivent que ha estat dues vegades a punt de morir-se
El nou director del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, Ferran Barenblit, presenta la programació d'enguany
L'editora Eugènia Broggi ens explica la situació de l'obra de Carson McCullers a Catalunya i ens parla d'aquest primer llibre de l'escriptora nord-americana que recupera, per primera vegada amb sis relats fins ara inèdits en català • Us n'oferim un fragment.
Nova novel·la de l’escriptor irlandès, traduïda per Maria Rosich i publicada per Ara Llibres
La cuinera Neus Cuscó ens proposa tres receptes de temporada: Amanida de bacallà amb mongetes de Santa Pau, coca de llardons i bunyols de vent
L'escriptor comença una ronda pels EUA amb la traducció a l'anglès de la seva última novel·la, 'Els nois' · És la segona vegada que entra en contacte amb els lectors americans · Ens explica la recepció de la novel·la i el prestigi que viu avui la literatura catalana als Estats Units
Entrevistem la nova presidenta de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana
‘Confessions d’un culer defectuós’ arribarà a les llibreries el 6 d’abril · L’editor d’Empúries, Josep Lluch, diu que l’escriptor no s’ha compromès a res més, a banda aquest llibre
És traduït per Maria Dasca i amb una introducció de Ramon Alcoberro • Ens en parla l'editor, Oriol Ponsatí-Murlà
Club editor publica per primera vegada en català aquest escriptor i metge rus, en una traducció d’Arnau Barios
Apareix la cinquena edició de ‘La cuina del calçot’ de Joan Jofre i Agustí Garcia, publicat per Cossetània