I el Barça per què juga encara a la lliga espanyola?
Vistes les noves maniobres contra el Barça, cal demanar-se per què el futbol ha de respectar unes fronteres estatals si cap més empresa europea ja no les respecta
Arriba en català la nova novel·la de l’autor, ‘Desertar’, traduïda per Jordi Martín Lloret i publicada per l’editorial Empúries
Mentre apareixen dos volums nous de l’edició crítica de l’Obra Completa del poeta, a càrrec de Jaume Coll, el mateix curador frena la reedició divulgativa de les obres de Carner, i això fa que no es trobin a les llibreries. Un Carner per a acadèmics o un Carner divulgatiu? La polèmica és servida
Bo i coincidint amb l’aniversari, s’ha fet un tast vertical d'unes quantes anyades i s’ha elaborat un vi especial per commemorar l’efemèride
De les tesis del geògraf Joan Nogué en relació amb el canvi de paradigma al món rural, fins al combat per a preservar els espais agraris i no urbanitzats del Maresme
Entrevistem el poeta, que acaba de publicar el llibre de poemes ‘Acròpolis’, premi Jocs Florals de Barcelona 2024
Parlem amb Blai Rosés, director del festival Terrer, una proposta que aporta a diferents espais de la comarca alguns dels artistes més destacats de l’escena musical i poètica actual i sempre amb el tast de vins com a senya d’identitat
Us expliquem els vins que va triar el millor sommelier del món, copropietari del Celler de Can Roca, per marcar l’envelliment, la mort i el renaixement de la vida, dins el tast dels 50 anys de la Festa de la Verema d’Alella
Relatem la primera part del tast que el millor sommelier del món, copropietari del Celler de Can Roca, va oferir pels cinquanta anys de la Festa de la Verema d’Alella
Ernest Folch, director editorial responsable dels onze segells del grup, exposa les línies generals que defineixen els seus inicis · El 2025 publicarà més de dues-centes novetats
Amb l’arrencada del nou curs, us proposem quatre vins amb una relació qualitat-preu excel·lent
Publica la seva primera novel·la, ‘Jo soc l’última Plaça’, guanyadora del premi Sant Joan i publicada per Edicions 62
El cronista de Barcelona avui fa vuitanta-cinc anys i li hem volgut fer una entrevista de trajectòria, però també sobre la Barcelona d’avui
L’elabora Vins el Cep al Penedès · Dins la sèrie ‘Cinc caves, corpinnats i altres escumosos catalans per a tastar aquest estiu’
Ramon Jané, de Mas Candí, elabora aquest escumós · Dins la sèrie ‘Cinc caves, corpinnats i altres escumosos catalans per a tastar aquest estiu’
Pili Sanmartín, del celler Bàrbara Forés, que és qui va impulsar la línia de Vins En Moviment, on s’inscriu aquest vi, ens explica la història d’aquest escumós · Dins la sèrie ‘Cinc caves, corpinnats i altres escumosos catalans per a tastar aquest estiu’
S’emmarca dins el projecte del Celler de les Aus d’Alta Alella · Un nou vi de la sèrie "Cinc caves, corpinnats i més escumosos catalans per a tastar aquest estiu"
En un territori de mosaic agrari únic del País Valencià, s’alça el Celler del Roure, que encapçala Pablo Calatayud · Dins la sèrie "Cinc caves, corpinnats i més escumosos catalans per a tastar aquest estiu"
Gaudiu dels cinc vins negres que apleguem en aquesta peça i que us hem ofert durant la setmana
Els vins de l’enòloga Ester Nin al Priorat han arribat al màxim prestigi internacional · Dins la sèrie “Cinc vins negres catalans per a tastar aquest estiu”
El Mas Marès és el projecte més personal i ambiciós d’aquesta vitivinicultora de l’Empordà · Dins la sèrie “Cinc vins negres catalans per a tastar aquest estiu”
Amb la varietat trepat es fan vins negres de gran personalitat · Dins la sèrie “Cinc vins negres catalans per a tastar aquest estiu”
Un vi que representa l’essència del projecte Ve d’Avior, de Cati Ribot, de recuperació de la varietat i elaboració de vins naturals a Mallorca · Dins la sèrie “Cinc vins negres catalans per a tastar aquest estiu”
Comencem la setmana de vins negres amb una garnatxa negra amb una història tràgica · Dins la sèrie ‘Cinc vins negres catalans per a tastar aquest estiu’
Recopilem totes les recomanacions de vins rosats que us hem fet durant la setmana
És un brisat elaborat pel celler Vinyes del tiet Pere, a Vilabella, l’Alt Camp · Dins la sèrie ‘Cinc vins rosats catalans per a tastar aquest estiu’