I el Barça per què juga encara a la lliga espanyola?
Vistes les noves maniobres contra el Barça, cal demanar-se per què el futbol ha de respectar unes fronteres estatals si cap més empresa europea ja no les respecta
El 75% dels objectes perduts no el reclama ningú · Entrem al magatzem on arriba tot allò que al final de cada jornada es troba als transports de TMB
Entrem a la llibreria que s’ha convertit en la més antiga de Barcelona · Llibres, joguines de fusta, capses de música, calendaris d’Advent i postals carregats de tradició omplen la botiga dels regals selectament diferents
Cinc generacions d’artesans de l’espelma fidels al Raval de Barcelona
Unes 30.000 referències i 113 anys d'història fan de bon dir que en aquesta botiga trobes de tot
El secret de la xurreria San Roman, que fa els xurros i la xocolata que tants turistes suquen caminant pel barri Gòtic de Barcelona
El 14 de novembre de 1924 es va fer la primera emissió de ràdio a Catalunya, en català i a Ràdio Barcelona · Molts dels seus impulsors van ser perseguits per “rojos i separatistes”
Parlem amb Hélène Legrais, autora de ‘Els fills de l’Elisabeth’ · És la història de la Maternitat d’Elna novel·lada que l’editorial Comanegra acaba de publicar en català
L’any 1860 va obrir al carrer del Marquès de Barberà la botiga de parallamps de la família Torrente, la més antiga del món que encara és oberta
L’obrador de quatre generacions i els cent vint-i-tres anys dels pastissers Prat-Can Carriel de Roda de Ter que han tornat a fer el millor croissant artesà de mantega
Les tres generacions de forners i tres premis al millor pa del Forn del Passeig
El primer obrador de pasta fresca de la ciutat va obrir el 1904 · Parlem amb Carla Rivali Pascuet, la quarta generació de la família al capdavant de la botiga
D’ensaïmades a pa de pagès, passant per croissants i panettone, és un referent a la ciutat d’ençà del 1977
Cinc locals de la mateixa casa serveixen aperitius amb personalitat pròpia amb anxoves, seitons, olives i patates, un segell i estil nascuts en una cantonada de l’Eixample
Sisco Farràs, ex-professor d'història de Tremp, fa anys que aplega objectes d'establiments que han anat tancant, de Barcelona i de més indrets
“Del turista ens agrada que es fixi en l’autenticitat del nostre bar, però el negoci no ha nascut pensant en turistes”
El Monestir de Pedralbes convida a gaudir, per lliure i de franc, de la calma del cenobi, els vespres de dimarts i divendres fins el quinze de setembre
Amb motiu de l’Any Rector de Vallfogona, visitem el poble on Francesc Vicent Garcia, considerat el primer poeta català barroc, va passar els darrers setze anys
Pere Alzina parla del projecte Orenetes i de la importància de preservar els nius d'aquests ocells
Fa un any i mig que Marc Masero va recuperar aquest bar emblemàtic · Ara és feliç tant a l'hora dels esmorzar de forquilla com servint les copes a mitjanit
L’orxata sense sucre, un producte en alça, deixa sentir tot el gust de la xufla valenciana
Pavlina Doroixenko es va enamorar de la botiga i ara en restaura tot el mobiliari i la decoració per despatxar-hi te, cafè i herbes, mel i sabons naturals · Conscient de la ubicació en un punt tan turístic de la ciutat com és el Gòtic, alguns articles ja els pensa com a record per a turistes
Una exposició a la Casa de la Pia Almoina repassa el sentit solidari de gremis i confraries
Fa 168 anys que la família Llobet va obrir a la travessera de Gràcia una botiga de plantes medicinals que no ha tancat mai
A punt de celebrar els cent anys, els magatzems del carrer d’Aragó de Barcelona continuen donant resposta al boca-orella de l’“allà ho trobaràs”
Aquest comerç fundat el 1917 és gestionat per Núria Arnau i també opta per la fabricació d'aquests complements