Nosaltres.cat
MÉSVilaWeb  Correu  Clau
Vilaweb
DIJOUS, 17/04/2008 - 06:00h

Els jugadors del València tornen a entrenar-se, sense celebracions pel títol de Copa

El club ho celebrarà quan tinguin assegurada la permanència a la primera divisió

El València, campió de la Copa 2007-08, no pensa celebrar el títol fins que no tingui assegurada la permanència a la primera divisió: ara mateix és a cinc punts del descens. Després d'una nit d'eufòria, en què ha sumat la seva setena Copa, l'equip es torna a entrenar per rendibilitzar el triomf d'ahir de cara a millorar els seus resultats a la lliga espanyola. Tant l'afecció com els homes de Ronald Koeman volen mantenir el cap fred per derrotar diumenge l'Athletic.

L'entrenador va dir ahir (mp3) que la clau va ser que tothom ha donat el màxim de si mateix.

Ahir, a la final, va derrotar el Getafe (3-1) al Vicente Calderón de Madrid. El València va prendre la iniciativa des de bon començament, i al minut 3 Mata ja feia el primer gol d'un cop de cap. Pocs minuts després, una altra rematada, d'Alexis, va saldar-se en un segon gol. Si bé el Getafe va retallar la distància amb un gol de penal al final de la primera part i va pressionar per empatar durant la segona, Morientes va sentenciar el partit amb un gol, pocs minuts abans del final.

Aquesta final de Copa ha estat polèmica perquè el rei d'Espanya va dir ahir al matí que volia que guanyés l'equip madrileny. Per això força afeccionats del València van xiular-lo quan va entrar a l'estadi.

+ Informació de 'La Nit a VilaWeb': La xarxa blanc-i-negra.
+ Superdeporte: El Valencia levanta la Copa con rabia y cabeza.
+ Levante-EMV: ¡¡BENDITA COPA!!.