| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 23 de novembre de 2024


dissabte, 29 de març de 2008
>

Les postres de l'Arimany



N.B.. Tarragona
Salvador Arimany (l'Espluga de Francolí, 1931) desplega les experiències de la seva llarga trajectòria com a pastisser a Postres de l'Arimany (Cossetània Edicions), que ahir es va presentar a la gelateria Sirvent de Tarragona. Arimany, que durant molts anys va regentar el popular establiment de la rambla Nova, ha decidit aplegar en un llibre una seixantena de les seves receptes «sense pretendre fer càtedra ni ensenyar a fer pastissos als qui ja en saben», segons el pastisser. El que vol l'autor amb Postres de l'Arimany és que el lector perdi la por i s'atreveixi a elaborar a casa seva postres de pastisseria que, a priori, poden semblar complicades. Salvador Arimany té experiència en la divulgació de la pastisseria, ja que n'ha fet programes de ràdio. És també el creador de les típiques galetes Maginet.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Mariona Quadrada proposa un centenar de maneres de preparar una amanida

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.