Del balanç d'aquest primer semestre de funcionament del Bicing, el regidor de Mobilitat, Francesc Narvàez, va destacar que el nombre d'usos diaris que té cada bicicleta és de 15, una xifra molt elevada que «no se supera» en cap ciutat europea, ni a París ni a Lió, que tenen un servei molt similar.
El Bicing registra 100.000 desplaçaments a la setmana durant els dies feiners (20.000 cada dia), i uns 30.000 en els dies festius i de cap de setmana. Segons dades del consistori, a partir d'una enquesta a 5.000 abonats, un 71,6% dels viatges que fan els usuaris es realitzen de manera exclusiva amb Bicing, mentre que un 28,3% el combinen amb altres mitjans de transport. Un 62% dels viatges que fan tenen relació amb la feina, mentre que un 13% indiquen que l'agafen per desplaçar-se a punts d'oci. Altres percentatges inferiors són els que l'utilitzen per fer gestions personals (que signifiquen un 11,3%) o per estudis (un 9,6%).
Una de les diferències de Barcelona amb aquestes dues ciutats és la manera de finançar el servei, ja que aquí es fa a través de la recaptació de l'àrea verda i la zona blava. Segons Joan Albert Dalmau, de l'empresa Clear Channel, que és l'encarregada de gestionar el Bicing amb un cost de 22,3 milions d'euros, estan en contacte amb aquestes ciutats per «passar-se» informació. Fins i tot tenen previst impulsar una espècie de «club» de ciutats amb serveis de bicicletes públiques.