Els plens de Viladecavalls es faran aquest mandat cada dos mesos com es va aprovar en el darrer de juliol, que va estar farcit amb 19 punts que van servir per marcar les prioritats del nou equip de govern per aquest mandat, com explica Homs. L'agenda de gestió municipal inclou donar forma a quatre grans projectes que ja es van començar a tractar el mandat passat però que no es van tirar endavant perquè CiU va acabar governant en minoria: la construcció del pavelló poliesportiu al nucli antic; el de la piscina de Can Trias es va retirar del ple el gener passat per unanimitat perquè s'esclarís com es finançarien els 1,9 milions del cost i la construcció del pont de Sant Miquel de Guanteres sobre la via de Renfe que la companyia nega que estigui en mal estat tot i esllavissar-se l'octubre del 2005. Malgrat les reiterades negatives de l'ens gestors de les infraestructures ferroviàries Adif a assumir-ne la reparació, Homs assegura que obriran negociacions per aconseguir alguna subvenció.
El full de ruta del govern inclou també la construcció de dues places al voltant de l'escola de música, però també per reactivar l'empresa Viladecavalls Multigestió per a la construcció d'habitatge social, després que en quatre anys només se'n fessin 17 al carrer del Rosari. El 16 d'agost passat es va obrir el concurs per adjudicar les obres de 48 pisos per a joves al carrer de les Orenetes on també hi haurà el nou consultori mèdic a un preu de prop de 120.000 euros i «evitar així que «els joves marxin a Terrassa o el Bages», diu Homs. Els seguiran 15 pisos més a l'avinguda de Barcelona i es modificarà el pla general al camí de Can Boada, al costat de la B-120, per fer-ne 36 més de lloguer a un preu de 230 euros al mes.
Al setembre també estarà feta la modificació del pla general per urbanitzar Can Pepet i s'ha aprovat la reurbanització de Can Mir i de forma inicial el pla parcial del centre, que ha d'alliberar terreny per a la tercera escola i habitatge per a joves.