dilluns, 20 d'agost de 2007 > Pa amb tomàquet renovat
G. PLADEVEYA.
Tarragona

|
Sembla complicat que un menjar tan senzill com el pa amb tomàquet amb fuet pugui evolucionar, però el propietari del restaurant Arcs de Tarragona, Carles Llobet, ha trobat la fórmula per reconstruir-lo. Amb l'objectiu que tots aquells que ahir es van deixar emportar tant per la gana com per la curiositat d'aquest invent culinari poguessin degustar el nou plat, va instal·lar una barra de bar a la plaça de Dames i Vells des de dos quarts d'onze del matí fins a les tres de la tarda. I si bé aquest esmorzar tan típic s'ha transformat i modernitzat, s'havia de fer el mateix amb el nom que servia per demanar-lo: Pa amb tomàquet conceptual. Per un total de tres euros, se servia una sopa freda i en un plat fondo. El ingredients per aconseguir-la, ben fàcils de recordar: pa, tomàquet, oli i sal. Una base sobre la qual es van afegir els talls de fuet, pa cruixent i un bon raig d'oli de la DO Siurana. Un àpat original que, a més, va acabar de satisfer el paladar amb una copa de vi de la cooperativa de Gandesa; o bé, per tan sols un euro més, amb un got de te de diferents varietats, com el de figues, de poma o el dietètic te verd.
|