La plaça de braus ha estat un dels primers espais de la ciutat que ha visitat el nou alcalde, Santi Vila, entre altres motius perquè una de les primeres actuacions que va signar va ser el desallotjament de quatre persones que habitaven en una de les dependències annexes. En la visita va poder certificar l'estat de deteriorament del recinte, que té diversos elements protegits com ara les façanes i l'estructura del perímetre exterior, cosa que inhabilita un seguit d'actuacions.
La funció principal que ha tingut l'espai des que es va tancar com a plaça de braus ha estat la de magatzem municipal. En setze anys s'hi ha guardat de tot: vehicles abandonats, contenidors de vidres i d'escombraries... Ara, segurament, és menys ple que anys enrere. Entre el material que hi ha destaca una part de l'escultura d'homenatge a Josep Pla que va fer Josep Ministral i que es va instal·lar a la plaça del teatre El Jardí, però que es va haver de treure perquè els patinadors la feien malbé. Aquesta obra artística està recolzada molt a prop del túnel d'entrada a l'arena. A dins el túnel, a la dependència que era la infermeria, encara hi ha el material d'operacions
que s'utilitzava i que comença a ser molt vell. A la plaça, l'únic color a les grades és el verd dels matolls i és significatiu que hagi brotat una figuera –símbol de la ciutat– al costat de la porta del corral per on els toros sortien a la sorra. En el cercle central, enmig de material divers, destaca el contenidor groc que havia servit d'oficina de promoció turística i també algunes plaques de senyalització noves que mai s'han arribat a estrenar.
Els últims anys d'activitat de l'espai van ser a principis de la dècada dels noranta, quan s'hi van programar uns quants concerts per les Fires.