Els gremis de pastisseria de Catalunya preveuen que per aquesta revetlla es vendran més d'1,65 milions de coques. La tradició mana, i altra vegada les més venudes són les de brioix amb fruita confitada i pinyons, les de llardons i les de pinyons amb crema. Cada cop més, tanmateix, van guanyant adeptes varietats com les coques farcides amb xocolata, amb cabell d'àngel i amb nata, entre d'altres. Les vendes han augmentat lleugerament respecte de l'any passat, i també els preus, ja que enguany els dolços costen dos euros més per peça que el 2006.Una coca per a quatre persones val, segons el producte i el comerç on es compri, entre 10 i 30 euros.
Amb l'objectiu d'evitar les intoxicacions alimentàries, el Departament de Salut de la Generalitat ha intensificat la vigilància en els establiments que elaboren les coques i han fet una sèrie de recomanacions als compradors perquè conservin els dolços amb totes les garanties per al seu consum. Pel que fa als pastissers, Salut recorda que els farcits són un medi òptim per a la supervivència i multiplicació de microorganismes patògens si no es respecten les condicions d'higiene necessàries durant l'elaboració i conservació. A més, cal tenir en compte les altes temperatures d'aquesta època, per això Salut recorda als forners les normes bàsiques: netejar superfícies i equips, coure bé les cremes, conservar en fred i protegir els productes acabats de fer perquè no entrin en contacte amb aliments crus. Els consumidors han de tenir cura també del producte i conservar-lo a una temperatura adequada.