La inauguració d'un restaurant de la cadena Viena a Sant Cugat del Vallès, ahir al matí, va servir per confirmar l'ús futur de l'antic mercat del Peix de Tortosa, que actualment ja es rehabilita. Com ja va avançar El Punt el 26 d'abril passat en exclusiva, la societat que s'encarrega de la rehabilitació i explotació comercial de l'edifici, Infraestructures Comercials de Tortosa SL, ha tancat un acord total amb Establiments Viena SA. Així, el director general de Viena, Xavier Sánchez, va anunciar ahir que l'empresa instal·larà al mercat del Peix el seu primer restaurant a Tortosa. De fet, serà el primer establiment de la cadena d'entrepans a les Terres de l'Ebre, després dels cinc locals que Viena ja té a Tarragona i Reus.
Com a Tortosa, el grup Viena també ha aprofitat la rehabilitació d'un edifici molt emblemàtic del centre de Sant Cugat del Vallès. De fet, també es tracta d'un edifici catalogat, la coneguda Casa Maristany, que data del 1927. Viena ha invertit uns 2 milions en l'obertura del restaurant, que té 700 m² distribuïts en dues plantes, amb una capacitat per a 229 comensals i una gran terrassa exterior a la cèntrica plaça Lluís Millet. En el cas tortosí, la prioritat de la societat gestora era que una sola activitat ocupés tota la superfície comercial útil del mercat del Peix, que té 720 m². Això faria que el Viena de Tortosa fos una mica més gran que l'establiment de Sant Cugat del Vallès, que ha donat feina a uns 40 treballadors. Amb les inauguracions d'aquesta setmana, Viena té una plantilla d'uns 1.300 treballadors, ja que divendres la cadena obrirà un altre restaurant a Montcada i Reixach.