L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i el propietari de la casa Rovira, on havia viscut l'escriptor britànic John Langdon-Davies, estan treballant conjuntament en una nova solució urbanística per a aquest sector, a tocar de la ronda de Ponent, que preveu que aquest edifici passi a ser municipal. Un cop aprovat el pla general, i amb la qualificació d'usos hotelers per a la casa Rovira, el propietari vol poder edificar més. De fet, aquesta solució seria, si arriba a bon port, la culminació d'un recurs que els propietaris ja han interposat davant el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. En el recurs es demana poder edificar més a canvi de cedir la casa Rovira a l'Ajuntament de Sant Feliu. Aquest edifici té la qualificació d'hoteler en el nou pla general.
L'alcalde de Sant Feliu, Miquel Lobato, va explicar que aquesta solució s'ha treballat buscant en tot moment el màxim rendiment per a la població. Hi ha dos elements que han motivat aquest nou escenari: la no-intenció de fer rendir aquest edifici com a hotel i la dificultat dels amos a trobar comprador, segons explica l'alcalde. Això, ara mateix, posa sobre la taula un nou escenari per poder adquirir aquest edifici. Segons explica l'alcalde, la casa Rovira, que està catalogada, seria una molt bona adquisició per passar a formar part del patrimoni guixolenc.
UN ESCRIPTOR ANGLÈS
John Langdon-Davies va viure molts anys retirat a Sant Feliu de Guíxols. Durant la Guerra Civil va fer una intensa activitat humanitària, treballant en plans d'ajut per a nens refugiats i escriptors catalans. De fet, Langdon-Davies va crear el Foster Parent's Scheme for Children in Spain, en què americans i anglesos apadrinaven nens refugiats i ajudaven a finançar les colònies de Caldetes, Puigcerdà i el sud de França.L'any 1929, Langdon-Davies va publicar simultàniament als Estats Units i Anglaterra l'obra Dancing Catalans , un assaig que més tard seria traduït al català pel seu fill Andrew sota el nom de Mites i felicitat dels catalans .